Home > SEO

Ontdek de kracht van SEO voor jouw bedrijf

Ongetwijfeld wordt ook jouw omzet tegenwoordig voor een groot deel online bepaald. Waarom SEO belangrijk is mag dus duidelijk zijn. Met onze kennis en creativiteit rondom zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor meer bezoekers van je website, waardoor jij een hogere omzet behaalt. In tegenstelling tot SEA zijn de resultaten van SEO-optimalisatie pas zichtbaar op de langere termijn, maar zijn dan ook langdurig en duurzaam uiterst effectief. Daarnaast is het op zoekwoorden goed gevonden worden in de organische zoekresultaten van Google voordeliger, want in tegenstelling tot SEA-optimalisatie betaal je voor een klik op een gevonden zoekterm via SEO geen geld. 

Kortom, SEO betekent op termijn dus meer gericht zoekverkeer naar je website en dat ook nog eens gratis. Als eerste analyseren we het soort onderneming en de diensten of producten die je aanbiedt, maar vooral hoe jouw (potentiële) klanten zoeken naar deze producten of diensten. Op basis hiervan doen we een zoekwoordenanalyse, maar ook techniek, content en autoriteit zijn bepalend voor een krachtige en resultaatgerichte SEO-aanpak. Goldies Reclame helpt je graag met het uitzoeken van de beste SEO-strategie voor jou en je bedrijf.

Bekijk hieronder onze SEO pakketten:

SEO pakketten

Hoe ziet een SEO-traject bij Goldies Reclame eruit?

In de basis bieden we drie SEO pakketten aan: SEO Basic, SEO Pro en SEO Expert. Hier hoef je natuurlijk vooraf niet uit te kiezen, maar zo heb je als startpunt een indicatie van onze werkzaamheden. Onze helden denken samen met jou een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en intenties. Hoe we dat doen?

Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarmee onze helden strijden, maar we luisteren ook graag naar jouw wensen om samen de beste strategie te bepalen voor een betere vindbaarheid van je website. Voor iedereen bedenken wij een aanpak op maat!

Na het gesprek volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Met een zoekwoordenanalyse bepalen we welke zoekwoorden het best aansluiten op al jouw doelstellingen. Onze SEO experts brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart met een marktonderzoek. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Aan de hand van al deze analyses bepalen we de SEO verbeterpunten voor jouw website. Met als doel meer relevant en organisch verkeer naar jouw website te leiden, gaan onze SEO helden het strategisch strijdplan in kaart brengen. Samen met jouw wensen en doelstellingen, komen we met deze verbeterpunten tot een optimale strategie!

Aan de hand van de met jouw afgestemde SEO strategie gaan we alle verbetering voor jouw website doorvoeren. Hier gaan onze SEO helden met tools, technieken en vaardigheden hun superkrachten inzetten met o.a. linkbuilding, SEO-teksten, Blogs en landingspagina’s. Hierbij zijn hoogwaardige backlinks, een technisch goed geoptimaliseerde website en kwalitatieve content belangrijke uitgangspunten voor het behalen en behouden van die toppositie van jouw website!

Met ons SEO Dashboard houden we samen jouw online resultaten in de gaten. Hier vindt je overzichtelijk onze maandelijkse rapportages van verrichte werkzaamheden en behaalde resultaten! Daarnaast houden we hier proactief contact over eventuele verbeterpunten voor nieuwe optimalisaties. Zo blijven we samen werken aan een indrukwekkend resultaat!

Hoe zorgen wij voor een betere vindbaarheid?

Jij wilt online beter gevonden worden? Bij zoekmachine optimalisatie worden verschillende technieken gebruikt die er voor zorgen dat een website een hoge positie in de zoekmachine behaalt. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel 'search engine optimalization' (SEO) genoemd. Steeds meer mensen maken gebruik van zoekmachines. Wij bieden oplossingen die er voor zorgen dat jouw bedrijf topposities verkrijgt binnen Google. Hiermee zorgen wij voor meer online bezoekers voor je website, waardoor je een hogere omzet zal behalen. Goldies Reclame denkt samen met jou een strategie uit die aansluit bij je doelgroep.

Brand Hero gaat eerst met de klant samen zitten om te bepalen welke doelstellingen er aan de website gekoppeld moeten worden. Vervolgens gaan we deze doelstellingen bespreken en wordt er een passend communicatieplan uitgestippeld. Uit dit communicatieplan wordt bepaald welke zoekwoorden het best aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Een trefwoordenlijst wordt samen met de klant opgebouwd. Door middel van een nulmeting onderzoeken wij hoe de zoekmachine Google de website momenteel laat scoren op de geselecteerde trefwoorden.

Om hoog in Google te komen moet de opbouw van je website aan strenge voorwaarden voldoen. Goede content is één van de belangrijkste voorwaarden waar je website aan moet voldoen om goede posities te behalen. Wij maken een analyse van je website. We bekijken onder meer hoe jij je content inzet en hoe we deze kunnen verbeteren. We letten niet alleen op teksten, maar ook op techniek, afbeeldingen en video's. Wij kunnen precies vertellen wat de richtlijnen en werkwijzen van zoekmachines zijn en hoe je hier van kunt profiteren.

Het doel is om doormiddel van linkbuilding de reputatie van de website omhoog te stuwen. Deze populariteit is te beïnvloeden door doelgerichte links van andere sites te ontvangen. Deze links worden zorgvuldig geselecteerd op relevantie en kwaliteit. Zoekmachines, zoals Google en Bing, zien linkbuilding als een soort mond-tot-mondreclame op het internet. Wij hebben een effectieve werkwijze ontwikkeld op het gebied van SEO. Linkbuilding helpt om de posities van je zoekwoorden te verbeteren als de pagina's technisch in orde zijn en goede content bevatten. Bij linkbuilden gaat het niet om de kwantiteit, maar juist om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald door de relevantie van de links.

Onze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kwalitatieve links plaatsen op partner websites;
  • Doelgericht links ruilen met interessante website/webshops;
  • SEO content plaatsing op gerelateerde blogs;
  • Maandelijkse rapportage.

Het schrijven van teksten kan een tijdrovende klus zijn. De teksten zó schrijven dat de bezoeker deze begrijpend kan lezen is een vak apart. Onze ervaren tekstschrijvers schrijven teksten voor jouw webwinkel, blog en zelfs sociale media. Geef ons van tevoren aan wat het onderwerp is samen met de belangrijkste keywords en het aantal woorden dat de tekst ongeveer moet bevatten. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag.

Google houdt van content. Hoe meer content er op jouw website staat, hoe beter. En hoe geregelder jij met nieuwe content op je website komt, hoe hoger deze op Google zal komen te staan. Daarom is het erg belangrijk om een blog te beginnen, deze ook regelmatig bij te houden en nieuwe artikelen te schrijven. Wij kunnen je prima adviseren en je blog realiseren.

Vergroot je bereik in de zoekmachines door landingspagina's te maken. Een website is vaak zwaar en talrijk in opties. Hierdoor is het doelgericht omhoog komen binnen Google moeilijker dan met een simpele website die toegespitst is op één of meerdere zoekwoorden. Landingspagina's worden speciaal voor de zoekmachines gemaakt met als doel je website vindbaar te maken op specifieke zoekwoorden. Heb je al een website of webshop en wil je landingspagina's laten maken om je bereik te vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Goldies Reclame tips voor SEO-teksten.

Bij Goldies Reclame begrijpen we dat de steeds veranderende en groter wordende wereld van online marketing ingewikkeld kan zijn. Onze SEO helden nemen je graag mee voor een kijkje in de keuken met een aantal handige tips voor:

Het was bijna te makkelijk geweest als hier een eenzijdig antwoord van aantal woorden op kon worden gegeven. Dat is dus niet zo. Een goede lengte voor een SEO-tekst is afhankelijk vanheel wat eisen die door zoekmachines als Google worden gesteld. Daarnaast kan onderscheid worden gemaakt in SEO teksten. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de ideale lengte, maar er bestaan ook heel veel fabeltjes over. Pin je hier dus niet op vast en laat je informeren en adviseren over de beste tekstlengte per type webpagina.

Qua opbouw en vormgeving van je SEO-tekst valt dan weer wel snel en eenvoudig winst te behalen. Zo moet de titel van je pagina een H1-tag hebben en mag maar één keer per pagina voorkomen. De H2-tag en H3-tag worden gezien als subtitels. Deze kun je iets vrijer toepassen, maar kunnen ook slim en vooral logisch worden ingezet!

Net als lengte en vormgeving is ook de inhoud van je SEO-tekst belangrijk. Ben origineel met eigen teksten! Geen ‘ctrl-c’ / ‘ctrl-v’ dus, dat doorziet Google en pikt dit niet. Het zal je score en positie dan ook alles behalve ten goede komen! Plaats unieke content met een logische zinsopbouw en informatie van hoogwaardige kwaliteit. Hierin verwerk je dan tactisch de juiste hoeveelheid aan keywords.

Ook een belangrijke factor voor je ranking! Wanneer we zoeken naar informatie, willen we graag de meest actuele resultaten. Controleer regelmatig of je content nog van toepassing is en werk deze zo nodig bij. Het datumveld wordt namelijk getoond in de zoekresultaten van Google!

Een van de allerbelangrijkste factoren voor je SEO ranking is linkbuilding. Dit zijn het aantal hyperlinks vanuit externe website-teksten naar jouw webpagina’s. Relevante links die verwijzen naar jouw website zorgen ervoor dat je door een zoekmachine beter wordt gewaardeerd. Maar pas op! Je moet de zoekmachine niet ‘overbelasten’ en ‘irriteren’. Linkbuilding is ingewikkeld en kun je daarom beter uitbesteden aan SEO specialisten!

Bovenaan in Google met deze handige én gratis SEO Tools!

Naast handige SEO tips, zijn er ook hele praktische SEO tools! We laten je graag kennismaken met een aantal van deze gratis(!) tools voor zoekmachine optimalisatie. Natuurlijk zijn er nog honderden andere aspecten van invloed op jouw ranking binnen Google. Gelukkig hoef jij je daar niet verder in te verdiepen. Dat doen onze SEO specialisten graag voor jou!

Benieuwd hoe we onze klanten helpen met SEO? Van der Sanden Watersport vertelt!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersportzaak uit de regio Zuidoost-Brabant. Met een ruim assortiment aan boten, onderdelen en accessoires van grote en bekende merken zijn ze actief in heel Nederland. Naast een prachtige showroom en webshop zijn ze ook voorzien van een werkplaats voor reparaties en onderhoud.Lees hier hun ervaringen met onze samenwerking!

Bekijk Resultaat

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader