Home > WordPress website maken Eindhoven

Een WordPress website maken Eindhoven?

Wij zijn Brand Hero, een reclamebureau gespecialiseerd in een WordPress website maken Eindhoven. Je kunt bij ons naast een sterke huisstijl ook terecht voor websites en webshops. Wij richten ons voornamelijk op het MKB. We gaan elke keer weer voor een uniek en onovertroffen eindresultaat. Dit doen we door jou als klant centraal te zetten en ons in te leven in de vraag en de branche. Een WordPress website maken Eindhoven? Met alle plezier bouwen wij voor jou een passende en gebruiksvriendelijke WordPress website. We zitten zelf in het prachtige Eindhoven, maar we zijn actief voor klanten door heel Nederland. Voor ons is het geen enkel probleem om bij jouw organisatie langs te komen voor een gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag voor jou aan de slag.

    

Bekijk case

Bekijk case

Bekijk case

Webhosting, onderhoud & backups!

Tijdens een WordPress website maken Eindhoven moet ook goed stil worden gestaan bij de hosting en onderhoud van jouw website. Na het afronden van de website is het van belang dat de data op een betrouwbare plaats wordt opgeslagen. Hier hebben wij een speciale externe server en Cloud voor. Wij maken iedere week een backup van jouw WordPress website. Door deze handelingen verlies je nooit belangrijk informatie en kunnen we eventuele problemen direct herstellen. Deze service is inbegrepen in onze onderhoudspakketten.

iDEAL betalingen op je website of webshop?

Bij een webshop is het van groot belang dat het betaalsysteem in orde is. Dit kunnen wij volledig voor jou uit handen nemen. Wij zorgen dat jouw webshop over een goed werkend betaalsysteem beschikt. Voorbeelden zijn iDEAL, Paypal, mollie, Klarna etc. Voor je klant is het cruciaal dat er met een betrouwbaar en vooral herkenbaar betaalsysteem kan worden betaald. Om dit te realiseren zijn er koppelingen nodig met externe partijen doormiddel van een API. Heb je liever maatwerk? Wij kunnen binnen jouw WordPress webshop (WooCommerce) alles maken. Heb je vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Je eigen unieke WordPress website maken Eindhoven!

Wil je zelf een WordPress website maken Eindhoven? Daar komt natuurlijk veel bij kijken. Natuurlijk een webdesign dat aansluit bij jouw onderneming. Maar ook de navigatie en gebruiksvriendelijkheid van je website is van belang. Ons advies is dan ook om met een professional in zee te gaan. Wij zorgen dat jouw website helemaal aansluit bij de wensen van jouw onderneming. Het grote voordeel van een WordPress website maken Eindhoven is dat je zelf jouw teksten, foto’s en video’s op de website kunt plaatsen. Ook kun je zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en beheren. Dit doe je met het eenvoudige WordPress CMS wat standaard wordt meegeleverd.

Hoe is mijn vindbaarheid in de omgeving Eindhoven?

Behalve het ontwerp en de uitstraling van jouw website is het van cruciaal belang dat je website ook vindbaar is in Google. Dit noemen wij Zoekmachine optimalisatie (SEO). Hier houden wij op voorhand al rekening mee en kun je veel winst mee behalen. Hier ligt dan ook onze specialisatie en hebben wij een brede kennis opgebouwd. Wij kunnen je dus prima adviseren over hoe je hoog in Google komt te staan. Vanuit Google worden tegenwoordig bijna alle zoekopdrachten gedaan en zo bereik je jouw doelgroep dus makkelijker.

Door onze ervaring en kennis op het gebied van SEO kunnen wij al onze technieken toepassen op jouw website zodat deze zo hoog mogelijk in de Google ranglijst komt te staan. Hier komt veel bij kijken. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van belang bij het behalen van een optimaal resultaat. Ook nieuwsgierig naar wat Brand Hero voor jouw kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader