WordPress website maken Eindhoven

 

Home / WordPress website maken Eindhoven

Een WordPress website maken Eindhoven?


Wij zijn Goldies Reclame, een reclamebureau gespecialiseerd in een WordPress website maken Eindhoven. Je kunt bij ons naast een sterke huisstijl ook terecht voor websites en webshops. Wij richten ons voornamelijk op het MKB. We gaan elke keer weer voor een uniek en onovertroffen eindresultaat. Dit doen we door jou als klant centraal te zetten en ons in te leven in de vraag en de branche. Een WordPress website maken Eindhoven? Met alle plezier bouwen wij voor jou een passende en gebruiksvriendelijke WordPress website. We zitten zelf in het prachtige Eindhoven, maar we zijn actief voor klanten door heel Nederland. Voor ons is het geen enkel probleem om bij jouw organisatie langs te komen voor een gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag voor jou aan de slag.


Webhosting, onderhoud & backups!


Tijdens een WordPress website maken Eindhoven moet ook goed stil worden gestaan bij de hosting en onderhoud van jouw website. Na het afronden van de website is het van belang dat de data op een betrouwbare plaats wordt opgeslagen. Hier hebben wij een speciale externe server en Cloud voor. De prijzen hiervoor zijn v.a. €14,50,- p.m. Wij maken iedere week een backup van jouw WordPress website. Door deze handelingen verlies je nooit belangrijk informatie en kunnen we eventuele problemen direct herstellen. Deze service is inbegrepen in onze onderhoudspakketten.


iDEAL betalingen op je website of webshop?


Bij een webshop is het van groot belang dat het betaalsysteem in orde is. Dit kunnen wij volledig voor jou uit handen nemen. Wij zorgen dat jouw webshop over een goed werkend betaalsysteem beschikt. Voorbeelden zijn iDEAL, Paypal, mollie, Klarna etc. Voor je klant is het cruciaal dat er met een betrouwbaar en vooral herkenbaar betaalsysteem kan worden betaald. Om dit te realiseren zijn er koppelingen nodig met externe partijen doormiddel van een API. Heb je liever maatwerk? Wij kunnen binnen jouw WordPress webshop (WooCommerce) alles maken. Heb je vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Je eigen unieke Wordpress website maken Eindhoven!


Wil je zelf een WordPress website maken Eindhoven? Daar komt natuurlijk veel bij kijken. Natuurlijk een webdesign dat aansluit bij jouw onderneming. Maar ook de navigatie en gebruiksvriendelijkheid van je website is van belang. Ons advies is dan ook om met een professional in zee te gaan. Wij zorgen dat jouw website helemaal aansluit bij de wensen van jouw onderneming. Het grote voordeel van een Wordpress website maken Eindhoven is dat je zelf jouw teksten, foto’s en video’s op de website kunt plaatsen. Ook kun je zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en beheren. Dit doe je met het eenvoudige WordPress CMS wat standaard wordt meegeleverd.


Hoe is mijn vindbaarheid in de omgeving Eindhoven?


Behalve het ontwerp en de uitstraling van jouw website is het van cruciaal belang dat je website ook vindbaar is in Google. Dit noemen wij Zoekmachine optimalisatie (SEO). Hier houden wij op voorhand al rekening mee en kun je veel winst mee behalen. Hier ligt dan ook onze specialisatie en hebben wij een brede kennis opgebouwd. Wij kunnen je dus prima adviseren over hoe je hoog in Google komt te staan. Vanuit Google worden tegenwoordig bijna alle zoekopdrachten gedaan en zo bereik je jouw doelgroep dus makkelijker.

Door onze ervaring en kennis op het gebied van SEO kunnen wij al onze technieken toepassen op jouw website zodat deze zo hoog mogelijk in de Google ranglijst komt te staan. Hier komt veel bij kijken. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van belang bij het behalen van een optimaal resultaat. Ook nieuwsgierig naar wat Goldies Reclame voor jouw kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Meer weten over WordPress website maken Eindhoven?


Vrijblijvend advies Vraag gratis demo aan

Beoordeling

Beoordeeld door Karin Beerens
Datum 29-03-2016
Onderwerp

WordPress website maken Eindhoven

Beoordeling

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!