WordPress website

 

Home / WordPress website Eindhoven

Je wilt een WordPress website Eindhoven?


Wij zijn Goldies Reclame, specialist voor websites en webshops in Eindhoven. Onze diensten en services zijn gericht op het MKB. Onze organisatie is er op gebrand om elke keer weer tot een unieke en passende oplossing te komen. In alles wat we maken sta jij als klant in het middelpunt. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen altijd voor een prachtig eindresultaat. We maken graag een krachtige WordPress website voor diverse klanten die actief zijn door heel Nederland. We zitten zelf in het mooie Eindhoven. Wil je dat we eens bij jouw organisatie langskomen voor een vrijblijvend gesprek, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prachtige WordPress website Eindhoven.


100% Betrouwbare webhosting & backups


Jouw eigen WordPress website in Eindhoven heeft een voordelig en betrouwbaar plekje nodig waar het geparkeerd staat, en dan ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs die begint vanaf €14,50,- p.m. We maken wekelijks een backup van jouw website. Zo verlies je nooit belangrijke content. Alle backups worden bij ons veilig opgeslagen op een externe server en in de Cloud. Zo kunnen we bij problemen het direct herstellen. Deze service is inbegrepen bij onze onderhoudspakketten.


Webshops met iDEAL


Producten verkopen zoals jij dat wilt, zonder omkijken. Wij verzorgen het opzetten van de webshop en het iDEAL betaalsysteem zodat jij bezig kunt zijn met het verkopen van je producten. Moeten er koppelingen worden gemaakt met externe partijen doormiddel van een API, of heb je behoefte aan maatwerk. Wij kunnen binnen jouw WordPress webshop (WooCommerce) alles maken. Heb je vragen over de WordPress webshop. Wij bieden 1 op 1 support om jou verder te helpen. Via de mail, telefoon en met behulp van Teamviewer (hulp op afstand).


Je eigen unieke Wordpress website Eindhoven!


Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een WordPress website. WordPress webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van jouw website of webshop, maar ook op de navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Onze service is persoonlijk & to the point! Welke onderdelen zijn belangrijk? Welke navigatiestructuur is voor jou ideaal? Welke content komt op de website? We denken graag met je mee om zo tot een passend eindresultaat te komen. Met WordPress beheer je zelf je website. Je plaatst eenvoudig teksten, foto’s en video’s op de website doormiddel van het super makkelijke WordPress CMS. Je kunt zelf nieuwe pagina’s aanmaken en deze in de menu’s plaatsen. Wilt u ook professioneel online staan met een mooi webdesign dan is Goldies Reclame uw partij.


Mijn WordPress website in Eindhoven staat LIVE!


Nadat de Wordpress website LIVE staat gaat het pas echt beginnen. Zo moet je monitoren of de nieuwe website bezoekers goed reageren op de content en ook echt contact met je op nemen. Wil je meer verkoop genereren en goed gevonden worden? We geven naderhand graag advies over je website zoals conversie, SEO, zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en meer. Het succes van jouw WordPress website hangt af van een aantal factoren. Ziet het webdesign er flitsend uit? Deel je relevante informatie met jouw bezoekers? Is de techniek hoogwaardig en staat de informatie op een logische plek? Als dit allemaal juist is dan is succes verzekerd. Verder is het heel belangrijk om de content regelmatig te verversen en vooral unieke informatie te blijven delen. Wil je ook goed gevonden worden op een zoekterm zoals b.v. WordPress website Eindhoven? Ga dan vooral aan de slag met een blog en zorg ervoor dat je veel over jouw product of dienst vertelt. Creëer ‘rumour about the brand’ en zo zorg je voor een betere vindbaarheid op het internet.


Hoe is mijn vindbaarheid in de omgeving Eindhoven?


Zoekmachine optimalisatie (SEO) is steeds belangrijker. Bij het maken van een goede WordPress website in Eindhoven wordt door ons al rekening gehouden met SEO. We zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van website’s die goed gevonden worden. Door kritisch te kijken naar de opbouw kun je al veel winst behalen en hierdoor hoog komen in de Google Ranking. Het grootste deel van je doelgroep oriënteert zich via Google en een groot deel daarvan koopt online. Bovenaan in de zoekresultaten levert dus echt wat op. Wij hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en kunnen je van dienst zijn om de technieken toe te passen die van belang zijn om jouw website hoog in Google te laten scoren. Goldies Reclame zorgt ervoor dat je website in enkele weken hoger in Google komt. Hierbij komt meer kijken dan alleen een sterk WordPress webdesign. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van groot belang bij het behalen van top resultaten waar veel concurrentie op is.

Ook nieuwsgierig naar wat we voor jouw WordPress website Eindhoven kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We zijn als webdesign bureau niet alleen actief in Eindhoven. We werken voor klanten uit heel de regio zoals o.a. Den Bosch, Weert, Mierlo, Geldrop, Heeze, Veldhoven Son, Veghel, Uden, Den Bosch, Helmond, Breda, Weert, Tilburg, Oosterhout, Waalre, Aalst, Geldrop, Nuenen en meer.


Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Meer weten over WordPress website Eindhoven?


Vrijblijvend advies Vraag gratis demo aan

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!