Home > WordPress website aanpassen

Laat jouw WordPress website aanpassen voor betere online prestaties!

Een WordPress website aanpassen is enorm waardevol voor het blijven behalen van de doelstellingen van jouw bedrijf. Soms moet je nu eenmaal wijzigingen doorvoeren om aan de wensen van je doelgroep te kunnen voldoen. Ben je op zoek naar een website op maat die geheel naar wens met jouw klanten communiceert? Of je nu vanaf nul wilt beginnen, of je verouderde website op de schop wilt nemen, Brand Hero helpt je graag. Met een fris en uniek webdesign ontwikkelen onze helden voor jou een vernieuwde en krachtige website!

Het beheren en onderhouden van je website is niet alleen om technische redenen van belang, hiermee straal je ook betrouwbaarheid en professionaliteit uit naar je doelgroep. Wanneer wij je website onder handen nemen, kunnen we er ook voor zorgen dat je website gaat scoren in Google. We luisteren naar jou wensen en denken samen met jouw een volledige SEO-strategie op maat uit. Brand Hero zorgt voor een toppositie van jouw website in de zoekmachines en voor optimale online resultaten van jouw bedrijf!

Een professionele website met doorgroeimogelijkheden!

Een website ontwikkelen kan iedereen. Maar een website realiseren die naadloos aansluit aan je doelstellingen, dat is het werk van specialisten. Wij ontwerpen maatwerk websites die direct de juiste merkbeleving overbrengen. Een website die past bij de huisstijl en voldoet aan de laatste technische eisen. Van agenda tot en met een klantenportaal. Alles is mogelijk! Elke website die we ontwerpen en bouwen is Google vriendelijk, met oog op design, en gebruikersgemak voor zowel de bezoeker als de beheerder. Brand Hero helpt je ook na de livegang van je website graag. Zo kun jij, wanneer nodig, snel en eenvoudig zelf jouw WordPress website aanpassen!

We zijn er zo van overtuigt dat wij passend werk leveren, dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hanteren. We streven naar perfectie, leveren resultaten op maat en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wil je hierover meer weten? Bel ons eens op 040 – 7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe wij werken?

Wij helpen mee in elke fase van web development en optimalisatie. Zo zijn we continu bezig met jouw conversie. Altijd met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de customer journey. Daarbij gaan we uit van jouw diensten, doelstellingen en doelgroep. Het doel van een website is immers om potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot actie. We luisteren naar jouw specifieke wensen, geven adviezen op basis van onze expertises en werken samen aan een indrukwekkend resultaat!

 Werkzaamheden
– Bespreking;
– Ontwerp (standaard incl. 1x correctieronde voor gewenste wijzigingen);
– Presentatie;
– Realisatie.

 • Levertijd website is 4-6 weken;
 • Je website is Google-vriendelijk;
 • Beeldmateriaal en tekst wordt door de klant aangeleverd (optioneel kan Brand Hero dit als meerwerk ook verzorgen);
 • Hostingkosten voor de website worden jaarlijks in rekening gebracht.

Vanuit het CMS-systeem WordPress is jouw website volledig uit te breiden naar jouw wensen door middel van externe modules en plug-ins. Ook kunnen we je website van onderhoud en updates blijven voorzien. Hierdoor is je website altijd up-to-date functioneel, altijd actueel en continu voorzien van de laatste trends en technieken.

WordPress website aanpassen
WordPress website aanpassen
WordPress website aanpassen

Waarom een WordPress website aanpassen belangrijk is!

Wanneer je een website wilt laten aanpassen kun je het beter meteen goed aanpakken. Met een standaard template voor een vernieuwde website zijn niet alleen de technische mogelijkheden zeer beperkt, je kunt bovendien onmogelijk opvallen met een unieke stijl die jouw bedrijf zo onderscheidend maakt. Heb je dus al een website, maar is deze inmiddels wel toe aan vernieuwing? Laat dan onze helden jouw website eens vakkundig onder de loep nemen. Naast het verbeteren van de technieken en vormgeving van je website kijken we ook naar de veiligheid. Zo straalt jouw bedrijf ook online op alle fronten betrouwbaarheid en professionaliteit uit!

Brand Hero zorgt met een maatwerk website voor:

 • Speciale functionaliteiten die passen bij jouw wensen;
 • Advies bij het uitstippelen van jouw business strategie;
 • Uniek webdesign voor een extra wow-factor;
 • Gemakkelijk te integreren met externe systemen;
 • Commerciële meerwaarde (meer conversies);
 • Meetbare conversies;
 • Veilige website;
 • Meer vrijheid in het design van je website;
 • Zoekmachine vriendelijke website voor een betere online vindbaarheid;
 • Toegang tot een team van specialisten die jou bij al je technische vragen;
 • Persoonlijke service.

Benieuwd hoe Brand Hero ook jouw merk laat groeien dankzij een nieuwe of vernieuwde WordPress website? Neem eens contact met ons op. Onze helden informeren je graag!

Tips en tricks voor het ontwikkelen van een maatwerk website

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk websites. Om je op weg te helpen, delen we onze kennis graag met jou! Zo hebben we hieronder een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je jouw doelstellingen alvast gemakkelijk in kaart kunt brengen.

1. Bepaal je doelstellingen

Ga eens brainstormen en stel kritische vragen. Bedenk wat je doelstellingen zijn en hoe je deze de komende jaren wil gaan behalen. Waaraan moet je maatwerk website voldoen en wat wil je ermee bereiken? Wil je informeren, enthousiasmeren, opvallen, adviseren, verkopen of combinaties hiervan? Maak een globale schets van je webdesign en bedenk een indeling van al je gewenste pagina's. Teken het uit zodat je hersenspinsels al een eerste vorm krijgen. Dit is de perfecte basis voor je maatwerk website!

2. Bepaal je content

Nu je doelstellingen en indelingen in grote lijnen zijn uitgedacht, is het goed om na te denken over de content die je op jouw maatwerk website wilt gaan plaatsen. Draagt de inhoud voldoende bij aan deze doelstellingen? Is het informatief en uniek genoeg? Straalt het de professionaliteit uit die past bij jouw organisatie? En met welke content en communicatiemiddelen ('tone of voice') wil je jouw doelgroep aanspreken? Op basis van dergelijke afwegingen kun je onder andere bepalen welke content prioriteit heeft voor het effectief bereiken van je doelgroep.

3. Verplaats je in de doelgroep

Kijk eens door de bril van je eigen doelgroep en bedenk hoe je zelf ook geholpen zou willen worden. Word je, als potentiële klant tijdens een bezoek aan jouw maatwerk website, volledig geholpen met het aanbod van diensten en producten? Voldoet het design aan een unieke en herkenbare huisstijl die past bij je bedrijf? Is de werking en navigatie logisch en gebruiksvriendelijk? Is je website responsive en dus toegankelijk op alle schermformaten? Word je op een aantrekkelijke en juiste manier aangesproken in zowel tekst (schrijfstijl en aanspreekvorm), foto's, video's en eventuele graphics? Is de informatievoorziening overzichtelijk en praktisch ingericht met bijvoorbeeld een blog- en contactpagina? Is hierop telkens ‘ja’ het antwoord? Dan ben je in ieder geval al heel aardig op weg!

4. Vraag om een second opinion

Het kan nooit kwaad om aan vrienden en familie een beoordeling en advies te vragen. Laat hen, of andere personen die hiervoor van waarde kunnen zijn, je conceptvoorstel eens doornemen. Je weet zelf het beste wie zijn of haar kritische, maar eerlijke mening aan jou durft te geven. Heb je iets over het hoofd gezien? Ontbreken er gegevens, mis je informatie of andere belangrijke content? Werkt een link, button of andere techniek nog niet optimaal? Staan er spelfouten in je teksten? Extra ogen en opbouwende kritiek zijn zeer waardevol voor een optimale maatwerk website!

Laat Brand Hero je WordPress website aanpassen!

Wanneer je ervoor kiest je WordPress website door ons te laten aanpassen, ben je zeker van een uniek ontwerp dat altijd aansluit op de identiteit van jouw organisatie. Zo laat je ook online op professionele en unieke wijze zien dat jouw organisatie echte kwaliteit levert. We geven je graag een beter beeld over wat er zoal komt kijken bij het ontwikkelen van zo’n website op maat en hoe we deze tot stand laten komen. Met ons maatwerk zorgen we er samen voor dat zowel een compleet nieuwe als een vernieuwde WordPress website leidt tot een indrukwekkend resultaat! 

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen, komen we alles te weten over jouw bedrijf en horen we graag wat je persoonlijke wensen voor een maatwerk website zijn. Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarin onze helden je graag adviseren, maar we luisteren ook graag naar jouw ideeën. Samen brainstormen we richting jouw optimale website op maat en bespreken we een eventueel vervolg en het plan van aanpak!

Als vervolg op de brainstormsessie volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Wat is de huidige marktpositie van je onderneming en waar zou je met een maatwerk website graag naartoe willen groeien? Hoe profileren jouw concurrenten zich online en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je van hen kunt gaan onderscheiden? Kortom, in de tweede stap onderzoeken en analyseren we de doelstellingen van jouw maatwerk website of webshop.

Wanneer de doelstellingen, doelgroep, wensen, eisen en 'tone of voice' zijn afgestemd, kan het ontwerpen van jouw maatwerk website of webshop gaan beginnen. Al jouw wensen gaan nu steeds beter zichtbaar worden en dat maakt het pas echt leuk! We ontwikkelen eerst een uniek, opvallend en vooral ook passend webdesign. Dit is de 'look en feel' waarmee we je doelgroep effectief willen gaan aanspreken.

Nadat je akkoord hebt gegeven op het volledig ontwikkelde webdesign, gaan we het ontwerp omtoveren tot een optimaal werkende maatwerk website of webshop. We passen gewenste functies en geavanceerde technieken toe, zorgen dat de website of webshop aan alle strengen veiligheidseisen voldoet én gaan aan de slag met het online succes van jouw bedrijf!

Wanneer je website volledig is opgezet, gaan we alles grondig testen en controleren. Werkt alles naar behoren? Is alles naar wens en gebruiksvriendelijk op zowel desktop en laptops als op tablets en telefoons? Dan gaat je maatwerk website of webshop live! In deze fase wordt ook de omgeving van jouw website dusdanig ingesteld dat jij uiteindelijk ook gemakkelijk zelf je website of webshop kunt gaan beheren en onderhouden. Hierbij helpen we je natuurlijk graag!

Scoren met jouw WordPress website?

Nu je in productie bent met je nieuwe of vernieuwde website, is de tijd aangekomen om door te pakken en echt te gaan knallen. Hierbij is het belangrijk dat je de website up-to-date blijft houden, zodat je zeker bent van optimale prestaties en resultaten. Bijvoorbeeld door SEO-teksten te blijven publiceren voor je online vindbaarheid op je gewenste zoekresultaten. Dit is één van de vele onderdelen van onze SEO-strategie, die essentieel is voor je website. Brand Hero gebruikt bij zoekmachine optimalisatie verschillende technieken en strijdt zo voor het verkrijgen én behouden van een toppositie van jouw bedrijf op Google. Jouw bedrijf, producten en aanbod van diensten waarmee je online gevonden wilt worden, kunnen we met SEA-campagnes bovendien nóg meer onder de aandacht brengen. Wij helpen jouw merk groeien!

Ook na je WordPress website aanpassen helpt Brand Hero je graag!

Bij het goed onderhouden van je website komt veel kijken. Het vergt de nodige kennis en kost nou eenmaal tijd. Zeker wanneer je actueel wilt blijven en constant optimaal wilt presteren, is het naast het uitvoeren van al je andere werkzaamheden een pittig en vrijwel onmogelijk karwei. Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te doen. Brand Hero kan deze taak op professionele wijze volledig op zich nemen. 

Ook na het aanpassen van je WordPress website helpen we je graag verder met de groei van je onderneming, bijvoorbeeld met al onze mogelijkheden op het gebied van online marketing. Daarnaast blijven we jouw WordPress website controleren en beheren, precies zoals jij dat graag wilt. Zo werken onze helden graag met jou samen aan een indrukwekkend resultaat! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze cases of neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader