Home > WordPress webshop

Online scoren met een WordPress webshop!

Steeds vaker en steeds meer worden aankopen online gedaan. Een webshop is dus dé manier om effectief en efficiënt te ondernemen. Wil jij als ondernemer blijven scoren, indruk maken, opvallen en de concurrentie voor blijven? Denk je al enige tijd na over jouw eigen webshop, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Met een uniek en krachtig webdesign ontwikkelen wij voor jou de perfecte webshop op maat in WordPress!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een unieke webshop die volledig aansluit op jouw persoonlijke wensen, voldoet aan alle privacy- en veiligheidseisen en voorzien is van de laatste trends en technieken. Wil je meer conversies behalen uit jouw onderneming? Onze helden laten jouw bedrijf groeien met een responsive en gebruiksvriendelijke webshop die ook nog eens uitstekend scoort op de online vindbaarheid in zoekmachines als Google!

Bekijk webshop

WordPress webshop Brand Hero

Bekijk webshop

WooCommerce Webshop

Bekijk webshop

100% betrouwbare webhosting & back-ups

Bij het ontwikkelen van een webshop is webhosting een belangrijk onderdeel. Dit is het huren van opslag en geheugen. Hosting zorgt ervoor dat de webshop snel draait en altijd blijft werken, onder andere door het uitvoeren van onderhoud en updates. Hierdoor is je webshop altijd up-to-date, functioneel en actueel. Jouw WordPress webshop heeft ook een betrouwbaar plekje nodig waar het veilig ‘geparkeerd’ staat. We maken wekelijks een back-up van jouw website zodat je nooit belangrijke gegevens verliest. Deze back-ups worden bij ons veilig opgeslagen op een externe server en in de Cloud. Zo kunnen we onverhoopte problemen direct voor je herstellen. Deze service is inbegrepen bij onze onderhoudspakketten.

Webshops met iDEAL

Vanuit het CMS-systeem WordPress kan Brand Hero jouw webshop volledig naar wens uitbreiden. Dat doen we bijvoorbeeld met gebruik van de webshop plug-in WooCommerce. Wil je dat klanten jouw producten snel en eenvoudig kunnen kopen? Onze helden voorzien jouw webshop van het iDEAL-betaalsysteem waarmee vrijwel iedereen altijd en overal direct transacties kan overmaken. Ook kunnen we koppelingen maken met externe partijen door middel van een API. Dankzij de WooCommerce vaardigheden van onze helden zorgt Brand Hero voor een WordPress webshop op maat. Tevens bieden we één op één-support waarmee we jou verder helpen via mail, telefoon of met behulp van Teamviewer voor hulp op afstand.

Ga voor een unieke en opvallende webshop!

Brand Hero bouwt jouw webshop in het CMS-systeem WordPress. Een zeer toegankelijk systeem, waarin we indien nodig snel wijzigingen kunnen doorvoeren. Ook kun jij er overzichtelijk alle gedane bestellingen bekijken en kun je de verkoopstatistieken bijhouden. Onze helden helpen je hier natuurlijk graag bij op weg. Elke webshop die wij ontwerpen is voorzien van een uniek en opvallend webdesign, is zoekmachine-vriendelijk, responsive en gebruiksvriendelijk met een heldere navigatiestructuur. We zorgen dat je webshop de juiste merkbeleving overbrengt, past bij de huisstijl van je bedrijf en voldoet aan de laatste technische eisen. Van agenda tot en met een klantenportaal, alles is mogelijk. Bovendien houden we rekening met de doorgroeimogelijkheden voor jouw onderneming en je persoonlijke wensen.

Je WordPress webshop staat LIVE!

Je nieuwe webshop staat live! Je bent in productie en de tijd is aangekomen om te gaan knallen. Voor optimale resultaten is het belangrijk je webshop altijd up-to-date te houden. Bijvoorbeeld met nieuwe en relevante content, of met producten en diensten die je wilt promoten voor betere conversies. Je webwinkel moet goed gevonden worden en ook vindbaar blijven met een uitgestippelde SEO-strategie. Met SEA-campagnes spreek je met gerichte online advertenties je doelgroep aan en ook met andere vormen van online marketing zoals linkbuilding zorg je dat je online blijft scoren. Kortom, het blijven monitoren van de resultaten van je webshop is enorm belangrijk. Brand Hero kan je bij de livegang op alle fronten blijven helpen voor het behoud van optimale prestaties en een goede online vindbaarheid van je webshop.

Waarom jij een WordPress webshop van Brand Hero moet hebben?

Wanneer je kiest voor een webshop in WordPress van Brand Hero, kies je voor een uniek ontwerp dat aansluit op de identiteit van jouw organisatie. Zo laat je op professionele en unieke wijze zien waar je voor staat en dat jouw organisatie echte kwaliteit levert. Een eerste indruk van je webshop is onuitwisbaar en met ons maatwerk zorgen we ervoor dat dit leidt tot indrukwekkende verkoopresultaten. Bovendien kunnen we je naast het ontwikkelen van een webshop ook helpen met alle vormen van online marketing, houden we de prestaties en resultaten nauwlettend in de gaten en voeren we indien nodig verbeteringen door. Zo werken we graag met jou samen aan een indrukwekkend resultaat!

Benieuwd hoe Brand Hero ook jouw merk laat groeien met een WordPress webshop? Bekijk onze cases of neem eens contact met ons op voor meer informatie. Onze helden helpen je graag!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader