Home > WordPress webdesign

Uw partner voor WordPress webdesign!

Wij zijn Brand Hero, specialist in WordPress Webdesign. Onze diensten en services zijn gericht op het MKB. Onze organisatie is er op gebrand om elke keer weer tot een unieke en passende oplossing te komen. In alles wat we maken sta jij als klant in het middelpunt. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen altijd voor een prachtig eindresultaat. We maken WordPress website ’s voor diverse klanten die actief zijn door heel Nederland. Zelf zitten we in het altijd gezellige Eindhoven. Wil je dat we eens bij jouw organisatie langskomen voor een vrijblijvend gesprek, dan is dit voor ons geen probleem. Ook kunnen wij met behulp van moderne technieken heel veel afstemmen vanuit onze eigen kantoor. Zo kunnen wij een optimale service aanbieden voor klanten verspreid over heel het land. Ben je nieuwsgierig naar het WordPress webdesign dat wij aanbieden. Kijk dan eens naar onze mooie website’s.

 

Bekijk case

Bekijk case

Bekijk case

100% Betrouwbare webhosting & backups

Jouw eigen WordPress website heeft een voordelig en betrouwbaar plekje nodig waar het geparkeerd staat. We maken wekelijks een backup van jouw website. Zo gaan er nooit belangrijke gegevens verloren. En kun jij met een gerust hart aan het werk. Alle backups worden bij ons veilig opgeslagen op een externe server en in de Cloud. Zo kunnen we bij problemen direct de WordPress website herstellen. Deze service is inbegrepen bij elk onderhoudspakket.

Webshops met iDEAL

Producten verkopen zoals jij dat wilt, zonder omkijken. Wij verzorgen het opzetten van de webshop en het iDEAL betaalsysteem zodat jij bezig kunt zijn met het verkopen van je producten. Moeten er koppelingen worden gemaakt met externe partijen doormiddel van een API, of heb je behoefte aan maatwerk. Wij kunnen binnen jouw WordPress webshop (WooCommerce) alles maken. Het gebruik van je WordPress webshop brengt vaak veel vragen met zich mee zoals “Hoe werkt dat ook al weer”. Gelukkig bieden we 1 op 1 support voor dat soort vragen. Via de mail, telefoon en met behulp van Teamviewer (hulp op afstand).

Uniek WordPress webdesign

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een WordPress webdesign. WordPress webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van jouw website of webshop, maar ook op de navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Onze service is persoonlijk & to the point! Welke onderdelen zijn belangrijk? Welke navigatiestructuur is voor jou ideaal? Welke content komt op de website? We denken graag met je mee om zo tot een passend eindresultaat te komen. WordPress is het meest flexibele CMS systeem op de markt, en daarnaast ook nog eens de beste technische basis voor zoekmachine-optimalisatie. Wij gebruiken WordPress voor elke nieuwe website en webshop. Gewoon omdat het zo lekker werkt, gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk uit te breiden is.

Optimale vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is steeds belangrijker. Bij het maken van een sterk WordPress webdesign wordt door ons al rekening gehouden met SEO. We zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van website’s die goed gevonden worden. Door kritisch te kijken naar de opbouw kun je al veel winst behalen en hierdoor hoog komen in de Google Ranking. Het grootste deel van je doelgroep oriënteert zich via Google en een groot deel daarvan koopt online. Bovenaan in de zoekresultaten levert dus echt wat op.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en kunnen je van dienst zijn om de technieken toe te passen die van belang zijn om jouw website hoog in Google te laten scoren. Brand Hero zorgt ervoor dat je website in enkele weken hoger in Google komt. Hierbij komt meer kijken dan alleen een sterk WordPress webdesign. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van groot belang bij het behalen van top resultaten waar veel concurrentie op is. Ook nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader