Home > WordPress specialist

Op zoek naar een WordPress specialist?

Ben jij er klaar voor om met jouw bedrijf online gevonden te worden? Brand Hero is de WordPress specialist in Eindhoven en omgeving om jouw website stijlvol, creatief en professioneel in het oog te laten springen! 

Onze diensten en services zijn niet alleen gericht op het ontwerpen en bouwen van websites en webshops, we voorzien ze ook van een online marketing strategie op maat! Onze helden luisteren naar jouw wensen en werken graag samen aan een indrukwekkend eindresultaat. Wil je weten hoe onze WordPress specialist jouw merk laat groeien? Of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden om de webshop van jouw bedrijf online beter vindbaar te maken? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Bekijk case

Bekijk case

Bekijk case

Een 100% veilige en betrouwbare omgeving 

Wanneer je een WordPress website of Magento webshop wilt laten maken, is veiligheid en betrouwbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Onze WordPress specialisten maken wekelijks een zorgvuldige back-up van jouw website, zodat belangrijke en actuele content nooit verloren gaat. Alle back-ups worden bovendien veilig opgeslagen op een externe server en in de Cloud. Mocht je ooit onverhoopt toch iets moeten herstellen, is het dus snel en eenvoudig weer op te lossen. Deze service is een onderdeel van onze onderhoudspakketten. Voor een optimale veiligheid kan Brand Hero jouw website ook voorzien van een SSL certificaat. Zo ben je er zeker van dat al jouw inkomende en uitgaande gegevens veilig én versleuteld verstuurd worden! 

 

Webshop met betalingsmogelijkheid

Veel betalingen worden digitaal en online geregeld. Wel zo zo handig dus om betalingen via iDEAL aan je webshop te koppelen. Brand Hero kan jou hierin volledig ontzorgen. Overigens maken wij het ook mogelijk om andere koppelingen van externe partijen aan jouw website te schakelen. Wat de vraag ook is, we bekijken graag samen al jouw wensen voor het maken van een website op maat!

Laat onze WordPress specialist een unieke website ontwikkelen

Er komt heel veel kijken bij het ontwikkelen van een website. Zo moet er rekening gehouden worden met de gewenste uitstraling van jouw site en deze moet natuurlijk ook goed zichtbaar zijn op verschillende devices. Want een website die niet gebruiksvriendelijk is, wordt nooit goed bezocht! Brand Hero helpt jou graag met het ontwikkelen van een responsive website die aan alle eisen voldoet. Met een website of webshop die op alle apparaten en beeldformaten prettig te gebruiken is, zorg je ook voor een optimalisatie van jouw conversie! Benieuwd naar hoe onze helden dat voor jou kunnen doen?  Neem dan gerust eens contact met ons op!

Mijn website staat live, wat nu?

Is de opmaak en inrichting van jouw website of webshop volledig naar wens? Dan gaat het echte werk beginnen. Brand Hero gaat, samen met jou, je website monitoren. Zo houden we nauwlettend in de gaten of de site goed werkt. Bij het monitoren kunnen we ook zien hoe bezoekers op de content reageren en of je website goed gevonden wordt op de gewenste zoekwoorden. Hoe we dat doen?

Onze WordPress specialist helpt je ook graag met SEO, ook wel de zoekmachine optimalisatie. Dit is een belangrijk, misschien wel het belangrijkste, onderdeel van een succesvolle website. Want naast een prachtige uitstraling van het webdesign, wordt het succes van een goed vindbare website vooral bepaald op unieke content van hoogwaardige kwaliteit. Goede informatie met scherpe SEO-teksten en een vakkundige linkbuilding strategie, daar weten onze helden alles van! Brand Hero zorgt ervoor dat jouw WordPress website een toppositie bereikt in de zoekresultaten van Google en jouw bedrijf online een succes wordt!

Nog meer conversies behalen met onze WordPress specialist

De WordPress specialisten van Brand Hero houden tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website al rekening met een SEO-strategie op maat om bovenaan in Google te komen staan. Naast onze tactische zoekmachine optimalisatie beheersen we bovendien nog heel veel andere mogelijkheden om jouw website hoog te laten scoren in Google. Zo kan onze specialist een zogeheten Call Tracking op jouw website implementeren. Via Call Tracking is het mogelijk om te zien hoeveel mensen er nu daadwerkelijk contact met je opnemen via de website.

Met onze Remarketing Campagne kun je doelgericht adverteren. Hiermee adverteer je handig en snel bij het organisch verkeer dat jouw website al eens bezocht. Het is als het ware een slimme uitnodiging om je doelgroep nog eens op jouw website te laten terugkeren. Samen met een WordPress specialist van Brand Hero werken aan een indrukwekkend resultaat van jouw website? Neem snel eens contact met ons op! Wij helpen merken groeien!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader