Case Allplay
mei 22, 2018
Alles

WordPress cursus Eindhoven!

Wordpress cursus Eindhoven

Wordpress cursus Eindhoven

Goldies Reclame is het reclamebureau uit Eindhoven voor al jouw on- en offline communicatie. Wij bouwen website’s en webshops met grote passie en van hoge kwaliteit. Met onze WordPress cursus Eindhoven willen we jou opleiden tot beheerder van je eigen website. Wij leren je alle kneepjes van het vak en zo bouwen we samen aan jou nieuwe website. Meld je aan voor onze cursus en ontdek de mogelijkheden van een WordPress website. Snel en eenvoudig een mooie website maken in WordPress, dat doe je toch zelf! Volg nu onze cursus voor een totaalprijs van €595,- excl. btw. Dit is inclusief een WordPress template om mee te werken. Wij leren je hoe je in 6 uur met WordPress een professionele website bouwt. Dit is ook mogelijk in 2 blokken van 3 uur. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Een website maken met WordPress is heel eenvoudig. Of je nu ZZP'er bent, MKB'er of gewoon geïnteresseerd in het maken van je eigen website. Het WordPress CMS is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. WordPress is met zijn miljoenen gebruikers een van de betere CMS systemen voor website's. Na het afronden van je website heb je ook hosting en onderhoud nodig! Dit is inclusief back-ups, onderhoud en ondersteuning voor als je tegen problemen aanloopt. Tijdens de workshop bespreken we graag de diverse mogelijkheden.


Wat leer je tijdens de WordPress cursus Eindhoven?

Tijdens de Wordpress cursus Eindhoven leggen wij je alles uit over het uitgebreide WordPress CMS. We laten je o.a. zien hoe je pagina’s en berichten kunt aanmaken. Hoe je omgaat met het menu en hoe je jouw website hoger in Google krijgt. Ook leer je hoe je afbeeldingen en video’s kunt plaatsen en gaan we samen een blog maken en delen via social media. We duiken ook in de techniek in van WordPress. Hoe installeer je bijvoorbeeld thema’s en plugins? Hoe ga je om met contactformulieren en met de veiligheid van je website? Ook laten we je zien hoe je jouw website aan kunt passen door gebruik te maken van een 'Theme builder'. In onze cursus leer je alle aspecten van WordPress en kun je al jouw vragen aan ons stellen. Samen bouwen we aan je website zodat je in de toekomst zelfstandig aanpassingen kan doorvoeren.


Is deze WordPress cursus Eindhoven ook iets voor mij?

Onze WordPress cursus Eindhoven is geschikt voor iedereen. Je hoeft geen computernerd of codeschrijver te zijn. Sterker nog, je hoeft er niet eens een WordPress website voor te hebben. Deze cursus is zeer geschikt om de structuur van je website op orde te krijgen zodat je de werking van alle WordPress onderdelen begrijpt. Basis computerkennis en het hebben van een laptop met wifi is vereist. Wij gaan ervan uit dat je basishandelingen op je laptop kunt uitvoeren. Wij maken een account voor je aan op één van onze servers waarop WordPress al is geïnstalleerd. Je kunt dan gelijk aan de slag! Het is ook mogelijk om in je eigen serveromgeving te werken.


Wat krijg ik voor €595,- excl. btw.

Onze website workshop is te volgen in 2 blokken. Een blok van 6 uur of 2 blokken van 3 uur. De 2 blokken van 3 uur kunnen ook op verschillende dagen worden ingezet, waardoor je zelfstandig aan je website kunt werken en bij vragen ons kan inschakelen. Het zijn altijd offline cursussen, die worden gegeven in het kantoor van Goldies Reclame te Eindhoven. Je bent omringd door specialisten en gaat naar huis met alle benodigde kennis. Je wordt écht geholpen en krijgt antwoorden op jouw vragen. Het volgende is inbegrepen:

- Gratis professioneel WordPress Theme
- USB stick met cursus inhoud
- Koffie/ thee & lunch
- Aantekenmateriaal
- Cursus 1 x 6 uur of 2 x 3 uur
- Map met lesstof & oefeningen voor thuis
- Gratis 2 weken ondersteuning vanaf einde cursusdag
- Gratis verhuizing van je website*

* Gratis als je een supersnel en superveilig hostingpakket bij ons afsluit.


Vraag advies aan onze leeradviseurs!

Is deze cursus iets voor jou? Een van onze leeradviseurs kan je situatie inschatten, je gratis & persoonlijk advies geven en zelfs de inschrijving voor je regelen. Direct iemand spreken? Bel ons op 040-7370352 of mail naar info@goldiesreclame.nl.Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Tags: Website, Wordpress, Eindhoven, WordPress cursus Eindhoven, Ontwerpen, Webshop cursus Eindhoven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!