Home > Webshop maken Eindhoven

Laat je webshop maken in Eindhoven!

Al verkoop je de mooiste producten en heb je de beste service! Zonder een passende en vooral goed werkende webshop, kun je geen online succes behalen. Wij van Brand Hero hebben de juiste expertise in huis om je volledig van dienst te kunnen zijn bij het maken van een WordPress webshop. Webshop maken Eindhoven? Wij maken je webshop responsive met CMS en betaalsysteem. Je krijgt een uniek webdesign op maat met als eindresultaat een opvallende webshop! Wij gebruiken voor het realiseren van jouw webshop het WordPress CMS. Beter bekend als WooCommerce! Ideaal voor kleine en middelgrote webshops. De webshop wordt gebouwd in een gebruiksvriendelijk systeem dat je ook zonder technische kennis kunt beheren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend een keer langs! Een professionele webshop laat je maken in Eindhoven bij Brand Hero!

Dit is een webshop module binnen WordPress! WooCommerce wordt wereldwijd door de meeste webshops gebruikt. Zo ook bij Brand Hero. Webshop maken Eindhoven? Wij als specialisten op het gebied van webshops vinden dat deze module aansluit bij onze klanten. Het is makkelijk te beheren ook zonder technische kennis. Zo kan je eenvoudig inloggen en zelf veranderingen doorvoeren. Dit scheelt veel in de kosten want je kunt veel zelf doen. Er zitten nog veel meer voordelen aan. Zo kun je bijvoorbeeld klanten laten inloggen in de webshop om zo hun eigen bestellingen te bekijken. Jij kunt zelf als beheerder statistieken bijhouden en het CMS is uitermate geschikt voor zoekmachines zoals Google. Ook is het systeem makkelijk uit te breiden met plugins zoals, reviewbeheer, blog, social media, boekhoudsoftware, PDF module en meer.

Maak een sterke indruk met jouw eigen webshop!

We ontwerpen je WordPress webshop geheel op maat. Speciaal voor jou ontwikkeld. Je wilt natuurlijk wel op verschillende devices een sterke indruk maken? Daarom is jouw webshop geheel responsive!

Wij vinden het belangrijk dat jij volledig tevreden bent met je responsive webshop. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij je langs komen om jouw ideeën te bespreken dan is dit natuurlijk mogelijk! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe wij werken?

Wij helpen mee in elke fase van webdevelopment en optimalisatie. Zo zijn we continu bezig met jouw conversie. Altijd met bijbehorende gebruikersdoelen afgestemd op de customer journey. Daarbij gaan we uit van jouw diensten, doelstellingen en doelgroep. Het doel van de website is immers om potentiële klanten te overtuigen om over te gaan tot actie! Samen behalen we online succes en zorgen we voor een onmiskenbare online indruk. 

Werkzaamheden

  • Bespreking.
  • Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kunt aangeven).
  • Presentatie.
  • Realisatie.
  • Levertijd webshop 4-6 weken.
  • Je webshop is Google vriendelijk.
  • Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd (anders meerwerk).
  • Jaarlijks worden er hostingkosten voor de webshop in rekening gebracht

Een maatwerk webshop laten maken in Eindhoven?

WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uit te breiden naar jouw wensen doormiddel van externe modules en plugins. Hierdoor is je webshop altijd up to date met de laatste technieken. Heb je behoefte aan unieke maatwerk oplossingen vraag het dan aan ons. Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn!

Bekijk case

Bekijk case

Bekijk case

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader