Webshop laten maken Eindhoven

 

Webshop laten maken Eindhoven?


Altijd al een webwinkel willen starten? Wij van Goldies Reclame helpen je graag! Voor een nieuwe webshop is het van belang dat hij in een keer staat als een huis. Je krijgt namelijk geen 2e kans om een goede 1ste indruk te maken. Al verkoop je de mooiste producten en heb je de beste service! Zonder goed werkende webshop kun je geen online succes behalen. Wij hebben de juiste expertise in huis om je volledig van dienst te kunnen zijn bij het laten maken van een WordPress webshop. Webshop laten maken Eindhoven? Wij maken je webshop responsive met CMS en betaalsysteem. Je krijgt een uniek webdesign op maat met als eindresultaat een opvallende webshop die goed gevonden wordt. Wij gebruiken voor het realiseren van jouw webshop het WordPress CMS. Beter bekend als WooCommerce! Ideaal voor kleine en middelgrote webshops. Je webshop wordt gebouwd in een gebruiksvriendelijk systeem dat je ook zonder technische kennis kunt beheren. Onze prijzen voor een basic webshop beginnen v.a. €1.495,- excl. btw. Zijn er veel maatwerk oplossingen nodig dan wordt de webshop natuurlijk iets duurder. Hiervoor maken wij dan ook graag een vrijblijvende offerte. Een professionele webshop laten maken Eindhoven doe je bij Goldies Reclame!


WAT IS WOOCOMMERCE?

Dit is een webshop module binnen WordPress! WooCommerce wordt wereldwijd door de meeste webshops gebruikt. Zo ook bij Goldies Reclame. Webshop laten maken Eindhoven? Wij als specialisten op het gebied van webshops vinden dat deze module aansluit bij onze klanten. Het is makkelijk te beheren ook zonder technische kennis. Zo kan je eenvoudig inloggen en zelf veranderingen doorvoeren. Dit scheelt veel in de kosten want je kunt veel zelf doen. Er zitten nog veel meer voordelen aan. Zo kun je bijvoorbeeld klanten laten inloggen in de webshop om zo hun eigen bestellingen te bekijken. Jij kunt zelf als beheerder statistieken bijhouden en het CMS is uitermate geschikt voor zoekmachines zoals Google. Ook is het systeem makkelijk uit te breiden met plugins zoals, reviewbeheer, blog, social media, boekhoudsoftware, PDF module en meer.

WEBSHOP LATEN MAKEN EINDHOVEN

Maak een sterke indruk met jouw eigen webshop!

We laten je WordPress webshop geheel op maat maken. Speciaal voor jou ontwikkeld. Je wilt natuurlijk wel op verschillende devices een sterke indruk maken? Daarom is jouw webshop geheel responsive!

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij vinden het belangrijk dat jij volledig tevreden bent met je responsive webshop. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij je langs komen om jouw ideeën te bespreken dan is dit natuurlijk mogelijk! Bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

WERKZAAMHEDEN

Hoe wij werken?

Basic WordPress webshop inclusief ontwerp:
U betaalt €1.495,- of €62,- p.m. (24 maanden). Dit is exclusief hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail.

Werkzaamheden:
- Bespreking
- Ontwerp (wij hanteren 1 correctieronde, waarbij je verbeterpunten kunt aangeven)
- Presentatie
- Realisatie

• Levertijd webshop 4-6 weken.
• Je webshop is Google vriendelijk.
• Inclusief WordPress CMS
• Prijzen zijn excl. btw.
• Beeldmateriaal en tekst door de klant aangeleverd (anders meerwerk).
• Jaarlijks worden er hostingkosten voor de webshop in rekening gebracht.
• Hostingkosten zijnde; hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail zijn €27,90,- p.m.

UITBREIDEN MET MAATWERKPAKKETTEN

Een maatwerk webshop laten maken in Eindhoven?

WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uit te breiden naar jouw wensen doormiddel van externe modules en plugins. Hierdoor is je webshop altijd up to date met de laatste technieken. Kijk hieronder naar enkele maatwerkpakketten die wij voor je aanbieden. Heb je behoefte aan unieke maatwerk oplossingen vraag het dan aan ons. Ook hierbij kunnen we je van dienst zijn!


Klant-vertelt-homepage-o2
Klant-vertelt-homepage-o1

Webshop laten maken Eindhoven?


Vrijblijvend advies

Beoordeling

Beoordeeld door Bianca Verschuren
Datum 28-02-2017
Onderwerp

Webshop laten maken Eindhoven

Beoordeling

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!