Uitleg remarketing
juni 20, 2017
Brochure ontwerpen Eindhoven
januari 10, 2018
Alles

Webdesign Weert


Professioneel webdesign in Weert!

Goldies Reclame is een webdesign bureau gevestigd in de buurt van de prachtige stad Weert. Onze diensten en services zijn gericht op het MKB. Wij houden ons bezig met het maken en beheren van kwalitatief hoogstaande websites in Weert en omstreken. Zo heb je bij ons al een responsive WordPress website v.a. €595,-. Webdesign en SEO zijn onze specialisatie. Zo hebben we al meerdere klanten in Weert geholpen met een responsive website en een beter positie op Google. Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een website. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf. Webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van jouw website, maar ook op de navigatie, indeling en gebruiksvriendelijkheid. We komen graag bij je langs in Weert om het webdesign te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar budget website

Ga naar maatwerk website

Ga naar basic webshop

Ga naar maatwerk webshopWaarom kiezen voor webdesign in Weert!

Onze websites worden gebouwd in WordPress. Met WordPress beheer je zelf gemakkelijk je website. Je plaatst eenvoudig teksten, foto’s en video’s op de website doormiddel van het eenvoudige WordPress CMS. Je kunt zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en deze in de menu’s plaatsen. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele systeem op de markt. Het wordt dus ook wereldwijd door miljoenen gebruikers toegepast. Wij gebruiken WordPress voor elke nieuwe website en webshop. Gewoon omdat het zo lekker werkt, gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk uit te breiden is.


Elk webdesign op maat

Wilt u maatwerk webdesign in Weert, dan is dit ook mogelijk. Wij gaan met de klant in gesprek en doen onderzoek naar de werkwijze, branche en doelgroep. Zo bepalen wij op welke manier het bedrijf zich het beste kan presenteren op het internet. Het realiseren van website’s met een unieke lay-out en hierdoor een prachtige uitstraling is onze passie. Niet alleen wordt er gedacht aan de uitstraling maar ook aan het technische aspect van de website. De website moet uiteindelijk ook goed worden opgepakt door Google.


Beter online vindbaar in Weert!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is steeds belangrijker. Bij het maken van een goed webdesign in Weert wordt door ons al rekening gehouden met SEO. We zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van website’s die goed gevonden worden. Door kritisch te kijken naar de opbouw kun je al veel winst behalen en hierdoor hoog komen in de Google Ranking. Het grootste deel van je doelgroep oriënteert zich via Google en een groot deel daarvan koopt online. Bovenaan in de zoekresultaten levert dus echt wat op.


Als bewezen SEO expert kunnen wij je helpen jouw website beter vindbaar te maken in Google. Wij hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en kunnen je van dienst zijn om de technieken toe te passen die van belang zijn om jouw website hoog in Google te laten scoren. Goldies Reclame zorgt ervoor dat je website in enkele weken hoger in Google komt. Hierbij komt meer kijken dan alleen een sterk WordPress webdesign. Zo zijn o.a. linkbuilding, SEO teksten en contentmarketing van groot belang bij het behalen van top resultaten waar veel concurrentie op is. Ook nieuwsgierig naar wat we voor jou webdesign Weert kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Enkele opgeleverde projecten

kijk en oordeel zelf…


Tags: WordPress, Website, Website ontwerpen Weert, Webdesign WeertBeoordeling

Beoordeeld door Nick de Loo
Datum 21-06-2016
Onderwerp

Webdesign Weert

Beoordeling  

Op zoek naar een professionele partij die u helpt met uw responsive WordPress website? Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een website. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van uw website, maar ook op de navigatie, indeling en gebruiksvriendelijkheid. Een webdesign wordt ontwikkeld na het gesprek dat u met ons heeft in Veldhoven. Goldies Reclame is persoonlijk & to the point! Zo stellen we u vragen over welke onderdelen belangrijk voor u zijn? Welke navigatiestructuur is voor u ideaal? Welke content komt op de website? We denken vanuit uw doelgroep, producten en diensten voor een voor een optimale website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!