Webdesign Eindhoven

 

Home / Webdesign Eindhoven

Webdesign in Eindhoven!


Je hebt bij ons al een responsive WordPress website v.a. €495,- incl. CMS. website's, webshops, WordPress, Woocommerce en SEO zijn onze specialisaties. Ben jij op zoek naar een professionele partij die jou kan helpen met een responsive WordPress website? Servicegericht en passievol, dan is Goldies Reclame de geschikte partner! Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een website. Webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van jouw website, maar ook op de navigatie en gebruiksvriendelijkheid. Onze service is persoonlijk & to the point! Welke onderdelen zijn belangrijk? Welke navigatiestructuur is voor jou ideaal? Welke content komt op de website? We denken graag met je mee om zo tot een passend eindresultaat te komen. Voor webdesign Eindhoven moet je bij Goldies Reclame zijn!


WEBDESIGN IN EINDHOVEN V.A. €495,-

Betaalbaar online is mogelijk!

Een betaalbare website heb je bij Goldies Reclame al v.a. €495,-. Bij onze budget website heb je standaard toegang tot het CMS. Wil je een website met meer opties? Vraag dan bij ons om de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Zoals je kunt zien bieden we altijd een passende oplossing!

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met jouw WordPress website. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! We kunnen ook bij jou langs komen om je ideeën te bespreken. Bel 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Wat zijn de trends voor webdesign?


De trends op het gebied van webdesign veranderen voortdurend. Wat drie jaar geleden als ‘mooi en vernieuwend’ werd beschouwd, lijkt nu bijna ‘ouderwets’. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken verandert ook het design voortdurend. Onze webdesigners in Eindhoven werken volgens de laatste trends en onze websites voldoen aan de nieuwste technieken.


Een responsive WordPress website!


Het internet verandert. Tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Een website die alleen gemaakt is voor desktop is vaak op andere devices slecht leesbaar. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-1-oplossing. Een responsive website. Met deze techniek maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte.


Betaal niet te veel voor webdesign Eindhoven!


Onze budget website is opgezet binnen een WordPress template en geen maatwerk website. Als je voor onze betaalbare website kiest, heb je een website waar je nog jaren mee vooruit kunt. Een groot verschil met andere aanbieders is dat je bij ons heel weinig zelf hoeft te doen. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren jouw website!