Veelgestelde vragen

 

Home / Veel gestelde vragen

parallax background

Staat je antwoord er niet tussen?

Wellicht heb je nog vragen waarvan je het antwoord niet op onze website hebt gevonden. Op deze pagina beantwoorden wij de vragen die ons regelmatig worden gesteld. Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag dan alsnog!

Naam:
E-mail:
Mijn vraag:

Vragen over mijn website

Betaal ik maandelijkse kosten bij een website?
Ja, naast de eenmalige kosten voor de bouw van de website, betaal je maandelijks een vast bedrag voor hosting, onderhoud & updates, domeinregistratie en e-mail. Zowel de eenmalige kosten voor de bouw van de website als de maandelijkse kosten variëren. Dit heeft alles te maken met het type website. De maandelijkse kosten voor hosting & onderhoud starten bij ons vanaf €14,50,- p.m. Bekijk hier de websitepakketten en de bijbehorende tarieven.
Wat is het verschil tussen een budget website en een basic website?
De budget website is ontwikkeld om betaalbaar online te kunnen. De mogelijkheden van een budget website zijn echter beperkter dan die van een basic website. Zo wordt de basic website geleverd met slider, blog en fotogalerij. Deze functionaliteiten ontbreken bij een budget website. Ook zijn er bij een basic website onder andere meer uitbreidingsmodules beschikbaar en bieden wij langer support. Wil je het gehele overzicht zien? We hebben de opties overzichtelijk naast elkaar gezet, zodat je een goede afweging kunt maken.
Wat is het verschil tussen een maatwerk website en een budget of basic website?
Met een budget of basic website heb je een website die wordt opgezet op een van onze succesvolle templates. Bij een maatwerk website maken we de website geheel op maat. Je hebt iets unieks. De website sluit naadloos aan op je doelstellingen en past perfect bij je huisstijl. Daarnaast bieden wij 12 maanden support om je bij te staan bij al je vragen. We hebben de verschillende opties ook naast elkaar gezet. Hier zie je overzichtelijk wat de opties zijn bij de verschillende websitepakketten.
Hoeveel pagina’s krijg ik binnen mijn website?
Wij maken een aantal pagina’s voor je aan die gevuld zijn met de juiste content. Bij een budget website geldt dit voor maximaal 10 pagina’s, bij een basic website voor 15 pagina’s en bij een maatwerk website voorzien wij maximaal 20 pagina’s van content. Bij een budget, basic- of maatwerk website kun je natuurlijk altijd zelf een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken met het WordPress CMS.
Hebben jullie ook een webshop- en betaalfunctie?
Ja, wij ontwikkelen ook webshops. We maken hiervoor gebruik van de software WooCommerce binnen WordPress. Deze is geschikt voor de kleine tot middelgrote webshop. Voor uw WordPress webshop zijn diverse betalingsmogelijkheden denkbaar, zoals iDeal, PayPal, creditcard en AfterPay, waarmee klanten eenvoudig en veilig producten kunnen afrekenen. Lees hier meer over de mogelijkheden van een webshop.

CMS Beheersysteem

Met welk beheersysteem wordt mijn website gemaakt?
Wij bouwen onze websites met het populaire WordPress CMS. WordPress is een Open Source CMS welke continu wordt doorontwikkeld. Dankzij het intuïtieve en overzichtelijke karakter van WordPress is het voor iedereen makkelijk werken binnen dit CMS.
Wat kan ik allemaal zelf aanpassen op mijn website?
Op je website kun je bijna alles zelf aanpassen. Je kunt onder meer teksten aanmaken, foto’s plaatsen, blogs plaatsen, menuknoppen aanmaken en verwijzen naar sociale media. WordPress is een overzichtelijk CMS, waardoor je al snel doorhebt hoe alles werkt. Uiteraard ondersteunen wij je hier ook in.
Ik ben niet handig met computers. Kan ik per ongeluk iets belangrijks verwijderen op mijn website?
Het kan altijd gebeuren dat je per ongeluk iets van de website verwijderd. Wij adviseren je daarom ook altijd een hosting, onderhoud & updates pakket bij ons af te nemen. Met dit pakket maken we altijd een update van jouw website. Mocht er dus iets gewijzigd zijn, dan zoeken we naar een oplossing en in het ergste geval zetten wij een back up terug.
Kan ik zelf pagina’s en menuknoppen toevoegen?
Ja, je kunt zelf pagina’s en menukoppen aanmaken in het CMS. Het moet natuurlijk wel passen, dus gaat je menu flink op de schop nodig dan helpen we je daar graag bij.
Kan ik op een later moment nog een extra module toevoegen?
Ja, bij een budget, basic en maatwerk website is het mogelijk om een module op een later tijdstip alsnog in te bouwen. Hiervoor gelden verschillende tarieven. Elk websitepakket heeft een tabje (uitbreiden met maatwerkpakketten). Hier kun je meer informatie vinden over uitbreidingen. Ook onze webshops zijn in techniek uit te breiden.

Hosting, domeinnaam en e-mail

Ik heb al een domeinnaam en een e-mailadres, wat nu?
Dit is geen probleem. Wij kunnen je domeinnaam verhuizen naar onze hosting. Het is vanwege veiligheid en sniet mogelijk om bij je huidige webhoster te blijven. Vanuit één hostingspartij kunnen wij de beste service, kwaliteit en veiligheid bieden. Je e-mailadres kun je gewoon blijven gebruiken. Je ontvangt de nieuwe instellingen van ons.
Is het mogelijk om mijn hosting en e-mailopslag uit te breiden?
Dit is mogelijk, maar vanwege de ruime hoeveelheid schijfruimte die wij voor je website bieden, is dit waarschijnlijk niet nodig.
Kan ik mijn e-mailadressen behouden?
Ja, dit is zeker mogelijk. Na het verhuizen van je domeinnaam, maken wij alle e-mailadressen aan die je wilt gebruiken. Dus ook de adressen waarvan je nu al gebruik maakt. Alleen de servergegevens in je mailprogramma dien je daarvoor even aan te passen.
Is het mogelijk om Google Apps of Office365 te blijven gebruiken?
Ja, dat is geen probleem. We zorgen ervoor dat alles zo ingesteld wordt, dat je mail direct naar je cloudomgeving gaat. Dit geldt ook voor het hebben van een eigen mailserver.

Vindbaarheid en zoekmachines

Wordt mijn website online goed gevonden?
Ja, onze websites zijn standaard Google vriendelijk. WordPress is namelijk een CMS dat goed scoort binnen de zoekresultaten van Google. Daarnaast kunnen we er met verschillende technieken voor zorgen dat je website een nog hogere positie in de zoekmachine behaalt. Dit doen wij onder meer door linkbuilding, het schrijven van professionele teksten en het maken van landingspagina’s en blogs. We bieden verschillende SEO pakketten.
Kan ik bezoekersstatistieken van mijn website bijhouden?
Ja, wanneer je bent aangemeld bij Google Analytics, dan is deze eenvoudig te koppelen aan je website. Vervolgens kun je alle bezoekersstatistieken in Google Analytics bekijken en bijhouden. Dit geldt voor zowel de budget-, basic- als maatwerk website.
Wordt mijn website automatisch aangemeld bij Google?
Ja, we melden je nieuwe website aan bij alle zoekmachines.
Kan ik zelf de vindbaarheid van mijn website verbeteren?
Ja dit is mogelijk. In het WordPress CMS zijn mogelijkheden om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. Wanneer je zelf een pagina aanmaakt, kun je zelf metadata, titles en keywords instellen. Daarnaast kun je met de SEOchecker controleren of je pagina voldoet aan de eisen.

Webdesign

Is mijn website goed zichtbaar op mobiele apparaten?
Ja, wij ontwikkelen responsive websites. Bezoekers van je website kunnen hierdoor vanaf iedere device, zoals een tablet, desktop of smartphone, de website bekijken. De website schaalt namelijk direct mee met het scherm.
Wat moet ik zelf aanleveren voor mijn website?
Wij gaan er vanuit dat teksten en beeldmateriaal aan ons worden aangeleverd. Beschik je hier nog niet over of wil je dit liever uitbesteden? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven.
Ik heb geen professionele foto’s voor mijn website, wat nu?
Dat is geen probleem. Bij zowel de basic- als maatwerk website bieden wij gratis, professionele stockfoto’s aan.
Kan ik een opzet van de website zien, voordat deze online gaat?
Ja dit is mogelijk. We bespreken altijd het ontwerp met je, voordat wij aan de slag gaan met de realisatie van de website. In deze ontwerpfase bieden we één correctieronde om eventuele aanpassingen en nieuwe wensen aan ons door te geven.
Wordt mijn website in mijn huisstijl gemaakt?
Ja, we gaan altijd eerst met je in gesprek en bespreken dan ook je huisstijl en het design van de website. In hoeverre wij de website aanpassen, hangt daarnaast af van het type website dat je hebt gekozen. Heb je nog geen huisstijl, dan kunnen wij deze eveneens voor je ontwerpen.
Ik heb nog geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie mij hier ook van voorzien?
Ja, ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van sterke en originele huisstijlen en logo’s. Wij gaan met je in gesprek om je bedrijfsidentiteit en doelgroep vast te stellen en gaan vervolgens aan de slag met een professioneel ontwerp.

Huisstijl

Wordt mijn website in mijn huisstijl gemaakt?
Ja, we gaan altijd eerst met je in gesprek en bespreken dan ook je huisstijl en het design van de website. In hoeverre wij de website aanpassen, hangt daarnaast af van het type website dat je hebt gekozen. Heb je nog geen huisstijl, dan kunnen wij deze eveneens voor je ontwerpen.
Ik heb nog geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie mij hier ook van voorzien?
Ja, ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van sterke en originele huisstijlen en logo’s. Wij gaan met je in gesprek om je bedrijfsidentiteit en doelgroep vast te stellen en gaan vervolgens aan de slag met een professioneel ontwerp.
Hoe wordt mijn nieuwe logo aangeleverd?
Wij leveren je logo in de bestandsformaten PDF, AI, EPS, JPG en PNG. Het logo is na oplevering jouw eigendom.
Ontwerpen jullie ook andere communicatiemiddelen?
Ja, van flyers en posters tot visitekaartjes, raamstickers en lichtreclame; wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Niet alleen ontwerpen wij deze middelen, ook de realisatie voeren we uit.

Tijdsplanning

Hoe lang duurt de bouw van een website?
De duur van het bouwen van een website is afhankelijk van het type website dat je hebt gekozen. Kies je voor een budget website, dan leveren wij je website na bespreking binnen 5 werkdagen. Voor een basic website geldt een levertijd van 3 weken. Heb je gekozen voor een maatwerk website? Dan wordt je website binnen 4 weken opgeleverd.
Hoe ziet het traject voor de bouw van een website eruit?
Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan we graag met je in gesprek. Op deze manier krijgen we inzicht in je organisatie en doelen. Vervolgens starten we met het ontwerp van de website. We hanteren hiervoor één correctieronde, waarbij je eventuele aanpassingen en/of verbeteringen kunt doorgeven. Nadat we de veranderingen hebben doorgevoerd, presenteren wij het gehele ontwerp. Na het akkoord, gaan wij aan de slag met de realisatie van de website.
Moet ik bij jullie langskomen?
Wij vinden het altijd leuk om persoonlijk kennis met je te maken en met je in gesprek te gaan. Het is echter ook mogelijk om je wensen telefonisch te bespreken. Neem even contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Service

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik deze stellen?
Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 9:00 uur – 17.30 uur via 040-7370352. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@goldiesreclame.nl. Voor een korte vraag kun je eveneens gebruik maken van onze chat, rechts onderin het scherm.
Ik ben nog niet helemaal tevreden met mijn ontwerp, hoe gaan we verder?
Wij vinden het belangrijk dat je volledig tevreden bent met jouw website of ontwerp. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! Mocht je het fijn vinden dat wij bij je langs komen om jouw ideeën te bespreken, dan is dit natuurlijk mogelijk! Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!