Van der Sanden Watersport vertelt!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersportzaak uit de regio Zuidoost-Brabant. We zijn gevestigd in Veldhoven, maar actief in heel Nederland! Bij ons vindt je een ruim assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte boten en diverse watersportartikelen. Naast een prachtige webshop en showroom hebben wij ook een eigen werkplaats voor service en onderhoud.

Wat maakt ons bedrijf zo bijzonder?

Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar voor je klaarstaat met zeer scherpe prijzen en een betrouwbaar en persoonlijk advies. Met een groot assortiment aan boten, onderdelen en accessoires van grote en bekende merken vind je bij ons alles wat je zoekt. Ook voor onderhoud, reparaties en het stallen van uw boot(onderdelen) kun je bij ons terecht.

Hoe heeft Brand Hero ons geholpen!

Brand Hero heeft ons (online) in beter vaarwater gebracht. Zij zijn verantwoordelijk voor de hogere populariteit en vindbaarheid van Van der Sanden Watersport op Google. Bovendien vallen we met een stijlvol en karakteristiek design beter op en stralen we de klasse uit van de professionele organisatie die we zijn. Dit is gezien de mooie groei van onze (online) resultaten bepaald niet onopgemerkt gebleven!

Wat was onze vraag?

Voor zowel online als offline een tijdloos design creëren wat aansluit bij onze identiteit en ons aanbod van moderne en stijlvolle boten. Tevens willen we met dit design doorpakken en ook met onze webshop via Google beter gevonden worden.

Wat is de oplossing?

De gekozen frisse kleuren van het design passen volledig bij de snelheid, vrijheid en klasse waaraan je denkt bij watersport. Dankzij Brand Hero is dit in al onze items terug te zien, van webshop tot brochures en flyers. Met sterke SEO-teksten en een heldere opbouw en indeling van wegpagina’s is onze vindbaarheid via Google sterk verbeterd!

Bekijk case

Wat is het resultaat in Google?

In korte tijd zijn we behoorlijk gestegen in onze populariteit en vindbaarheid op Google. De combinatie van een sterke SEO-strategie, uitgebreid linkbuilding-traject en nauwe samenwerking heeft direct een indrukwekkend resultaat opgeleverd. Een omzetstijging van maar liefst 40% in het eerste jaar!

Klaar voor de toekomst!

Nog altijd is Brand Hero nauw betrokken bij onze online marketing. Ze denken met ons mee en houden ons op de hoogte. Door het ontwikkelen van een sterke online strategie en visuele totaalbeleving heeft Van der Sanden Watersport online succes!

Positie Google na linkbuildingZoektermLink
Nr. 1Boten kopen Veldhovenhttps://www.sandenwatersport.nl/
Nr. 1Rubberboot kopen Veldhovenhttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/rubberboten.html
Nr. 1ZAR Ribs kopenhttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/ribs/zar-ribs.html
Nr. 1BRIG Rubberbotenhttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/ribs/brig-ribs.html
Nr. 1BRIG Rib kopenhttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/ribs/brig-ribs.html
Nr. 1Quicksilver boten kopenhttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/consoleboten-en-speedboten/quicksilver-boten.html
Nr. 1ZAR Minihttps://www.sandenwatersport.nl/assortiment/rubberboten/zar-mini.html
Nr. 1Winterklaar maken rubberboothttps://www.sandenwatersport.nl/blog/winterstalling-boot/
Nr. 2Winterstallinghttps://www.sandenwatersport.nl/blog/boot-winterklaar-maken/
Nr. 3Watersport speciaalzaakhttps://www.sandenwatersport.nl/

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader