Stories

 

Home / Stories / Hodak

 

Hodak Dakmaterialen vertelt!
Hodak Dakmaterialen is een jonge en dynamische groothandel in dakmaterialen. Vanuit de vestiging in Eindhoven bedienen wij heel dakdekkend Nederland. Van kleine zelfstandige loodgieters tot grote dakdekkerbedrijven.

Wat maakt ons bedrijf zo bijzonder?

Wij hebben een hele hoge servicegraad richting onze klanten. Dat doen we door veel voorraad te houden, ruime openingstijden en snelle levertijden te hanteren, en we maken ook heel veel producten op maat. Daarnaast verzorgen wij gratis trainingen en opleidingen.


Groeien! Hoe doe je dat?

Goldies Reclame is onze partner vanaf het allereerste begin. Ze zijn verantwoordelijk voor de hele identiteit van Hodak Dakmaterialen. Van logo t/m signing en van Facebookbanners t/m online nieuwsbrief. Inmiddels na al die jaren hebben we heel wat mooie dingen mogen maken. Afgelopen jaar zijn wij rond te tafel gaan zitten met de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen nog meer groei en naamsbekendheid te krijgen? We kwamen al snel tot de conclusie dat we een moderne responsive website nodig hadden waarbij de vindbaarheid cruciaal was. Goldies Reclame heeft een sterke online strategie uitgezet waarbij alle marketingtools omtrent de website, Adwords en SEO zijn gebruikt. Hierdoor is onze vindbaarheid vergoot en onze omzet gestegen.
"Dankzij een sterke online strategie, waarbij alle marketingtools omtrent de website, Adwords en SEO zijn gebruikt, is onze vindbaarheid vergoot en omzet gestegen."Hoe heeft Goldies Reclame ons geholpen!

Sinds onze eerste kennismaking is er veel gebeurd tussen Hodak Dakmaterialen en Goldies Reclame. We hebben een nauwe samenwerking en leggen al onze communicatie-vraagstukken bij ze neer. Ze denken met ons mee, houden ons op de hoogte van ontwikkelingen en hebben ons mede laten groeien tot het bedrijf dat we nu zijn! Van een nieuwe identiteit tot volledige online campagnes. Wij zijn dik tevreden met Goldies Reclame!!


Kansen voor de toekomst!

We willen blijven groeien en nog meer producten aan onze klanten aanbieden. We blijven ons verbeteren en inspelen op de ontwikkelen binnen de dakenbranche. Zo zijn we bijvoorbeeld ook de bedrijfskleding ingestapt. Inmiddels ligt er een volledige Hodak catalogus op tafel waar dakdekkers hun volledige werkkleding uit kan kiezen en laten bedrukken met hun eigen logo. Mooi toch! Alleen zo kunnen we samen blijven groeien!


Behaalde Google posities.

Voor Hodak Dakmaterialen hebben we voor verschillende zoektermen de volgende Google posities behaald:

Icopal - Nr. 6
Dakgroothandel - Nr. 1
Groothandel dakbedekking - Nr. 1
Dakmaterialen groothandel - Nr. 2
Firestone rubbergard - Nr. 3
Dakmaterialen Eindhoven - Nr. 1
Dakmaterialen Veldhoven - Nr. 1
Resitrix EPDM kopen - Nr. 1
EPDM Cursus - Nr. 1
Icopal universal - Nr. 3
Dakmaterialen - Nr. 1
Zink maatwerk - Nr. 1

 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!