Stories

 

Home / Stories / Abelen

 

Abelen Makelaars vertelt!
Abelen Makelaars en Taxateurs is een NVM kantoor waar de opdrachtgever centraal staat. Actief in Rosmalen en omstreken met een echt hart voor de regio. We zijn geen huizenschuivers, het gaat om de klant en een langdurige samenwerking. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van de klant zodat we hier op kunnen inspelen. We zitten niet graag stil en maken gebruik van moderne marketingtools om huizen succesvol te verkopen! In de bijna 40 jaar die we actief zijn is Abelen Makelaars en Taxateurs uitgegroeid tot een familiebedrijf dat een begrip is in Rosmalen en ver daar buiten.

Hoe nu verder?

Ongeveer 3 jaar geleden liepen wij tegen een probleem aan. Wij waren inmiddels bekend in Rosmalen maar wilde ons graag weer eens opnieuw presenteren. Het landschap om je heen veranderd en het was voor tijd om ons weer eens te onderscheidden van de concurrentie. Onze huisstijl was verouderd en sloot niet meer aan bij onze doelgroep. We moesten gaan voor een totaal nieuwe look en feel. Via het internet kwamen we in contact met het jonge frisse reclamebureau genaamd Goldies Reclame.


De samenwerking met Goldies Reclame!

Wat ons aantrok aan Goldies Reclame? Dat is simpel. Wij gaan als Abelen Makelaars en Taxateurs altijd voor een persoonlijke band met onze klanten. Betrokkenheid, kwaliteit en flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. Al deze punten vonden wij ook terug bij Goldies Reclame. Dit zorgde voor een bijzondere zakelijke klik. Inmiddels werken we al 3 jaar samen en zijn wij ontzettend blij met het resultaat en de prettige samenwerking.
"Zo hebben we ook onlinemarketing en Facebookmarketing opgepakt. Dit heeft geleid tot herkenbaarheid en groei via Google, Facebook en Instagram!"Hoe heeft Goldies Reclame ons geholpen!

Wauw!! Was de enige reactie die wij hadden toen Goldies Reclame de nieuwe look en feel voor ons op tafel legde. De kernwaarden die wij stelde heeft het team van Goldies Reclame perfect meegenomen tijdens het ontwerpen van onze nieuwe huisstijl. Wat ons vooral aansprak was het frisse kleurgebruik. Door het gebruik van Magenta zijn we echt onderscheidend als makelaar in de regio. Met regelmaat ontvangen we complimenten over de vormgeving van onze huisstijl, flyers en brochure. Goldies Reclame denkt hierin goed met ons mee. Wij zijn een fris en modern bedrijf dat zich graag wil blijven vernieuwen en ontwikkelen. Zo hebben we ook onlinemarketing en Facebookmarketing opgepakt. Dit heeft geleid tot herkenbaarheid en groei via Google en sociale media zoals Facebook en Instagram. Je moet natuurlijk wel met je tijd mee! We maken regelmatig gebruik van boeiende reclame om ons bedrijf te blijven etaleren. Alles gaat in samenwerking met Goldies Reclame en we zijn er nog elke dag ontzettend blij mee.


Wat brengt de toekomst jullie?

We willen blijven groeien! Door de crisis van de afgelopen jaren weten we allemaal dat de huizenmarkt enorm onderhevig is aan veranderingen. Nu zien we de huizenmarkt weer aantrekken. Wij zien hier kansen. Door fris, jong en vooral in beeld te blijven bij onze potentiele klanten, willen we onze naamsbekendheid uitbreiden en blijven groeien. Samen met Goldies Reclame moet dit ons zeker gaan lukken!


Behaalde Google posities.

Voor Abelen Makelaars hebben we voor verschillende zoektermen de volgende Google posities behaald:

Makelaar Rosmalen- Nr. 2
Huis verkopen Rosmalen - Nr. 4
Aankoopmakelaar Rosmalen - Nr. 2
Huis verkopen Vught - Nr. 2

 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!