Stage 2

 

Home / Vacatures / Stage 2

Het bureau voor reclame & webdesign!

Online marketing / SEO stagiaires gezocht!

Goldies Reclame uit Eindhoven is altijd op zoek naar een goede stagair(e) online marketing en SEO die zelfstandig kan werken en logisch kan nadenken. Ons werkterrein omvat de volle breedte van communicatie. Strategisch, conceptueel, creatief en uitvoerend. We bedenken scherpe, heldere concepten. Waardevolle ideeen waarmee we kunnen onderscheiden en onze klanten altijd weer verrassen. Wij werken aan webshops en website's waarbij online marketing cruciaal is. Top posities creeeren, bezoekers aantallen en conversie zijn speerpunten tijdens jou stage.


Je gaat aan de slag met o.a.:

Zoek jij echt een uitdagende stage? Als stagiair Online Marketing / Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bij Goldies Reclame zorg je ervoor dat alle websites beter gaan ranken in Google. Dit doe je door samen met de SEO-specialist de huidige SEO-strategieën toe te passen, linkbuilding en het schrijven van unieke content. Kortom, je leert alle ins en outs en wordt klaargestoomd om als online marketeer aan de slag te kunnen. Ook ga je Facebookpagina's van klanten en blog's beheren. Je werkt direct in onze CMS systemen waardoor je veel leert over de online wereld.

Wij zoeken een gedreven stagiair(e) voor de periode februari 2018 t/m juli 2018. Het is erg belangrijk dat je zelf initiatief toont en er niet tegen op ziet om zaken uit te zoeken. Je krijgt een sympathieke, positieve, eerlijke maar drukke werkgever! We hebben een relatief klein team, en maken veel groei mee momenteel. Je gaat dus veel leren! Ook is het van belang dat je zelf teksten kan schrijven dus goed Nederlands is een vereiste! We bieden je een leuke werkomgeving en een leuke stagevergoeding! Als je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen via info@goldiesreclame.nl


Vereisten:

  • Leeftijd minimum 19 jaar.
  • Opleiding MBO-niveau (Online marketing)
  • Je neemt initiatief en bent gedreven, accuraat en integer.
  • Affiniteit met sociale media.
  • Basiskennis van programma's zoals Illustrator, Photoshop en INdesign.
  • Flexibel en open persoon.
  • Handig zijn met internet en zoekmachines.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands.
  • Omgeving Eindhoven.


infobanner_Grafisch


Overview_hero_accessories

DC-leerbedrijf-GOC
link-ecabo-erkend-leerbedrijf234x60-v2

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Onze reviews