Home > Stage Grafisch ontwerp

Grafische talenten gezocht!

Zoek jij nog een stage adres bij een reclamebureau uit de regio Eindhoven? Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent. Ben jij jong, enthousiast, gemotiveerd, flexibel, inspirerend en een digitaal grafisch talent. Je werkt in een klein team voornamelijk samen met designers en creatieven.

Wie zoeken wij?

Wij zijn allereerst op zoek naar iemand voor de periode september 2020 t/m februari 2021. De stage duurt 5 maanden. Je bent sterk met digitale programma’s zoals Photoshop, InDesign en Illustrator. Als stagiaire van Brand Hero in Eindhoven kun je goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Je bent niet bang om het ene moment een identiteit te ontwikkelen en het volgende moment een interactief product te realiseren of zelfs bezig te zijn met online marketing. Je leert dus ook werken met Google (SEO), Facebook en digitale nieuwsbrieven. Want onze klanten willen tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje!

Wat bieden we?

Een energieke werk- en leeromgeving op het gebied van design en interactie. Uitdagende projecten voor kleine, middelgrote en grote klanten, met een leuke stagevergoedig!

Vereisten:

Je volgt minimaal een gerelateerde MBO of HBO opleiding bij voorkeur St. Lucas of een kunstacademie. Je bent nieuwsgierig en blijft jezelf actief ontwikkelen. Je kan vloeiend Nederlands en/of Engels spreken. Wil jij graag de uitdaging aangaan? Neem snel met ons contact op als je geïnteresseerd bent! Neem contact op via boyd@brandhero.nl of bel naar bel: 06-23119101.