Home > SSL Certificaat

Een aantoonbaar veilige en betrouwbare online omgeving voor je klanten

Wanneer bezoekers op je website komen, is het belangrijk dat zij zich veilig voelen. Door het aanschaffen van een SSL-certificaat wordt dit vertrouwen vergroot. Bezoekers zien op deze manier namelijk dat hun persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet in verkeerde handen kunnen komen. Een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig wordt verzonden.

Met SSL wordt alle data gecodeerd verzonden via een beveiligde verbinding. De browser en server zijn dan zodanig versleuteld, dat het niet meer mogelijk is voor ‘kwaadwillende’ om gevoelige gegevens te onderscheppen. Inmiddels maken al miljoenen websites gebruik van SSL om de veiligheid van de website en het vertrouwen naar klanten te vergroten. Vertrouwen in je website draagt uiteindelijk bij aan een betere klantrelatie en een positief bedrijfsresultaat.

Wanneer bezoekers op je website komen, is het belangrijk dat zij zich veilig voelen. Door het aanschaffen van een SSL certificaat wordt dit vertrouwen vergroot. Bezoekers zien op deze manier namelijk dat hun persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet in verkeerde handen kunnen komen. Vertrouwen in je website draagt uiteindelijk bij aan een betere klantrelatie en een positief bedrijfsresultaat. Zekerheid is extra van belang wanneer je een webshop hebt, er financiële transacties plaatsvinden of wanneer bezoekers gegevens achter moeten laten op je website. In deze gevallen is een SSL certificaat niet alleen zinvol, vaak is een SSL certificaat dan ook wettelijk verplicht. In de wet staat namelijk dat het verplicht is om het verzenden van gevoelige klantinformatie via het internet te beveiligen.

Een website met een SSL certificaat is te herkennen aan de adresbalk. Waar een niet beveiligde website begint met ‘http://’, ziet dit er bij een gecertificeerde website uit als: ‘https://’. De bijgevoegde ‘s’ staat voor secure. Bezoekers zien hieraan dat zij te maken hebben met een veilige website. Is een website extra beveiligd, dan is de adresbalk eveneens groen. Bij een actief SSL certificaat is daarnaast een slotje te zien. Afhankelijk van je browser is deze vóór of achter de URL geplaatst.

Naast vertrouwen en veiligheid, zorgt een SSL certificaat er ook voor dat je website beter vindbaar is in Google. Google hecht veel waarde aan veilige websites. Websites die een SSL certificaat hebben, krijgen dan ook voorrang in de zoekresultaten ten opzichte van onbeveiligde websites. Een SSL certificaat is dus eveneens een rankingsignaal voor Google.

Aanschaf SSL certificaat

Wil je online veilig en zeker handelen? Bij ons heb je voor €75,- euro per jaar een SSL certificaat voor je webshop of commerciële website. Wij kopen en installeren het certificaat voor je, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Pakketinhoud:

  • Extra beveiliging met een kenmerkende groene adresbalk voorzien van je bedrijfsgegevens;
  • Veilig, meer zekerheid, betere bedrijfsprestaties;
  • Je domeinnaamhouder, aanvrager en bedrijfsgegevens worden gecontroleerd;
  • Hoger in de zoekresultaten van Google bij gebruik van SSL op de hele website.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader