Home > SEO Specialist

De SEO specialist zorgt dat jouw website wordt gevonden

Het is een van de meest gestelde vragen aan de onze helden: hoe zorg ik ervoor dat mijn website of webshop hoger in Google komt? Elke ondernemer wil met zijn of haar bedrijf online gevonden worden en het liefst bovenaan in de zoekresultaten van Google komen te staan. Het opzetten van een echt goede strategie is niet eenvoudig en vergt de nodige expertise. Gelukkig weten wij hier wel raad mee. Onze SEO specialist laat ook jouw merk groeien door je website te laten scoren in de zoekmachines!

Met een SEO-traject van Goldies Reclame trek je meer bezoekers naar je website, met als eindresultaat een hogere omzet! Onder andere met sterke, informatieve en kwalitatieve SEO-teksten, die voorzien zijn van relevante zoekwoorden, spreek je jouw doelgroep op de juiste manier aan. Deze zoekwoorden bepalen we graag samen met jou! Benieuwd naar wat onze helden voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hieronder onze SEO pakketten:

SEO pakketten

Hoe ziet een SEO-traject bij Goldies Reclame eruit?

In de basis bieden we drie SEO pakketten aan: SEO Basic, SEO Pro en SEO Expert. Hier hoef je natuurlijk vooraf niet uit te kiezen, maar zo heb je als startpunt een indicatie van onze werkzaamheden. Onze helden denken samen met jou een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en intenties. Hoe we dat doen?

Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarmee onze helden strijden, maar we luisteren ook graag naar jouw wensen om samen de beste strategie te bepalen voor een betere vindbaarheid van je website. Voor iedereen bedenken wij een aanpak op maat!

Na het gesprek volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Met een zoekwoordenanalyse bepalen we welke zoekwoorden het best aansluiten op al jouw doelstellingen. Onze SEO experts brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart met een marktonderzoek. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Aan de hand van al deze analyses bepalen we de SEO verbeterpunten voor jouw website. Met als doel meer relevant en organisch verkeer naar jouw website te leiden, gaan onze SEO helden het strategisch strijdplan in kaart brengen. Samen met jouw wensen en doelstellingen, komen we met deze verbeterpunten tot een optimale strategie!

Aan de hand van de met jouw afgestemde SEO strategie gaan we alle verbetering voor jouw website doorvoeren. Hier gaan onze SEO helden met tools, technieken en vaardigheden hun superkrachten inzetten met o.a. linkbuilding, SEO-teksten, Blogs en landingspagina’s. Hierbij zijn hoogwaardige backlinks, een technisch goed geoptimaliseerde website en kwalitatieve content belangrijke uitgangspunten voor het behalen en behouden van die toppositie van jouw website!

Met ons SEO Dashboard houden we samen jouw online resultaten in de gaten. Hier vindt je overzichtelijk onze maandelijkse rapportages van verrichte werkzaamheden en behaalde resultaten! Daarnaast houden we hier proactief contact over eventuele verbeterpunten voor nieuwe optimalisaties. Zo blijven we samen werken aan een indrukwekkend resultaat!

Waarom een SEO campagne starten?

De SEO specialist van Goldies Reclame zit dagelijks bovenop de laatste trends van zoekmachine optimalisatie. Bovendien onderhouden onze helden al hun SEO vaardigheden. Onder andere op het gebied van techniek, content en linkbuilding. Google verandert de spelregels namelijk regelmatig om oneerlijke praktijken te voorkomen. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en zijn altijd up-to-date! We monitoren bijvoorbeeld constant de effecten van de opgestelde SEO strategie met behulp van het SEO dashboard. Valt er ergens wat bij te schaven, gaan we hier direct mee aan de slag!

Benieuwd naar wat Goldies Reclame voor jou kan betekenen? Neem eens contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek!

Een strategie op maat met onze SEO specialist!

Heb je een SEO-pakket gevonden dat aansluit op jouw wensen, doelen en budget? Of heb je nog specifieke vragen of wensen? Dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden voor een SEO strategie op maat! Bij het opzetten van zo’n strategie houden we altijd rekening met de hoogwaardige kwaliteit die zowel jouw website als doelgroep verdient! Om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep ook nog eens op de juiste manier wordt aangesproken, wordt hiervoor onder andere linkbuilding ingezet.

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van SEO en bepaalt voor 45% jouw online positie. Voor een optimaal resultaat is het dus doorslaggevend dat het ingewikkelde proces van linkbuilding professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Gelukkig kun je linkbuilding en alle andere belangrijke onderdelen voor jouw strategie met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Goldies Reclame! 

  • SEO content plaatsen op relevante blogs;
  • Links ruilen met gerelateerde website/webshops;
  • Links van hoge kwaliteit plaatsen op partner websites;
  • Samenwerken met SEO specialist.

 

 

Ervaar zelf de indrukwekkende resultaten van samenwerken met onze SEO specialist!

Dat SEO dus ontzettend belangrijk is en dat de resultaten goed meetbaar zijn, is inmiddels wel duidelijk. We laten je daarom ook graag zien hoe onze SEO helden jouw omzet kunnen verhogen!

Bekijk bijvoorbeeld het resultaat van Van der Sander Watersport. Voor dit prachtige watersport bedrijf hebben wij, door middel van het effectief inzetten van zoekmachine optimalisatie, hun websitebezoek met meer dan 225% laten stijgen! 

Ook heeft Van der Sanden Watersport nu met meer dan 50 zoekwoorden een top-3 positie in Google en dit resulteerde in een omzet stijging van maar liefst 30%!

Benieuwd hoe we onze klanten helpen met SEO? Van der Sanden Watersport vertelt!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersportzaak uit de regio Zuidoost-Brabant. Met een ruim assortiment aan boten, onderdelen en accessoires van grote en bekende merken zijn ze actief in heel Nederland. Naast een prachtige showroom en webshop zijn ze ook voorzien van een werkplaats voor reparaties en onderhoud.Lees hier hun ervaringen met onze samenwerking!

Bekijk Resultaat

De SEO specialist in Eindhoven!

Het schrijven van de juiste content, het ruilen van kwalitatieve links met relevante partijen en online adverteren om een hogere Google positie te behalen? Dit alles is een intensief specialistenwerk. Vrijwel onmogelijk als je daarnaast ook nog eens je bedrijf op al die andere vlakken moet runnen. Daarom helpen wij je graag op weg met onze expertises! Door goed te luisteren naar jouw wensen werken onze helden samen met jou aan een indrukwekkend resultaat! Benieuwd wat Goldies Reclame voor jou kan betekenen? Neem eens contact met ons op.

Contact a Hero

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader