Home > SEO/Socials pakketten

Ontdek de kracht van de SEO/Socials pakketten van Goldies Reclame!

‘Een website bouwen is één, maar goed gevonden worden is tegenwoordig de uitdaging. Met Google optimalisatie van Goldies Reclame gaat jouw bedrijf pas echt online scoren. In combinatie met Social media inzet is resultaat verzekert. Met onze SEO/Socials pakketten kunnen wij ervoor zorgen dat Google je aanbod van diensten en producten beter gaat waarderen, je Google positie verbetert en Social media contacten toenemen. Goldies Reclame werkt dan ook met een combinatie van: Google optimalisatie en de inzet van Social media kanalen.
Hieronder vindt je onze betaalbare SEO/Socials pakketten die je verder helpen.

MEER INFORMATIE SEO MEER INFORMATIE SOCIAL MEDIA

Basispakket A / 18 uur in totaal

Met het ‘Basispakket A ‘koopt’ u 6 uur per maand, drie maanden lang een content pakket om uw Google positie te verbeteren.

Een eerste stap naar Google positie verbetering.
Met dit pakket wordt een eerste stap gezet om uw Google positie te verbeteren. In overleg gaat Goldies Reclame voor 18 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van een zoekwoorden-analyse, SEO vriendelijke teksten en upgrading van uw content pagina’s aan verbetering van uw online positie werken. Minimaal drie maanden omdat we graag willen meten hoe de inzet uitpakt. Hoe we dat doen overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Basispakket B / 36 uur in totaal

Met het Basispakket B ‘koopt’ u 12 uur per maand, drie maanden lang een content pakket om uw Google positie te verbeteren en Social contacten te verhogen.

Een prima pakket om uw bekendheid te verbetering.
Met dit pakket wordt een serieuze stap gezet ter verbetering van uw Google positie. In overleg gaat Goldies Reclame voor 36 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan verbetering van uw online positie werken. Minimaal drie maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en ‘meten’ overleggen we met je in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Basispakket C / 54 uur in totaal

Met het ‘Basispakket C ‘koopt’ u voor 18 uur per maand, drie maanden lang een content pakket om uw bedrijfspositie te verbeteren.

Het meest uitgebreide 3 maandenpakket van Goldies Reclame.
Met dit pakket wordt een serieuse stap gemaakt om uw Google positie te verbeteren en Social verkeer te verbeteren. In overleg gaat Goldies Reclame voor 54 uur verdeeld over drie maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO verbetering aan uw online positie werken. Hoe we dat doen en ‘meten’ overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Pro pakket D / 36 uur in totaal

Met ons ‘Pro pakket D ‘koopt’ u 6 uur per maand, zes maanden lang een content pakket om uw Google positie nog meer te verbeteren.

Een serieuze stap naar Google positie verbetering.
In overleg gaat Goldies Reclame voor 36 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van een zoekwoorden-analyse, SEO vriendelijke teksten en upgrading van uw content pagina’s aan verbetering van uw online positie werken. Met zes maanden kunnen we nog beter meten hoe deze inzet uitpakt. Hoe we dat doen overleggen we in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Pro pakket E / 72 uur in totaal

Met ons ‘Pro pakket E ‘koopt’ u 12 uur per maand, zes maanden lang een contentpakket om uw Google positie te verbeteren.

Met het Pro pakket E wordt een serieuse stap gezet ter verbetering van uw Google positie.
In overleg gaat Goldies Reclame voor 72 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan verbetering van je online positie werken. Minimaal zes maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en ‘meten’ overleggen we met je in het marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Pro pakket F / 108 uur in totaal

Met ons ‘Pro pakket F ‘koopt’ u 18 uur per maand, zes maanden lang een content pakket om uw bedrijfspositie te verbeteren.

Het meest uitgebreide 6 maanden pakket van Goldies Reclame.
Met dit uitgebreid SEO/Socials pakket zijn we serieuze op weg om uw Google positie en Social verkeer te verbeteren. In overleg gaat Goldies Reclame voor 108 uur verdeeld over zes maanden met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO verbetering aan uw online positie werken. Hoe we dat doen en ‘meten’ overleggen we in een marketing advies. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Maatwerk

Met ons ‘Maatwerk pakket ‘koop’ je in overleg uren per maand over een afgestemde periode van minimaal 6 maanden je content pakket om je Google positie te verbeteren.

Met het Maatwerk pakket wordt een strategiemix afgestemd ter verbetering van uw Google positie.
In overleg gaat Goldies Reclame het aantal uren en ‘campagneperiode’ met de inzet van sociaal media kanalen als Facebook en Instagram en SEO vriendelijke teksten aan je online positie werken. Minimaal zes maanden omdat anders geen resultaat te meten valt. Hoe we dat doen en ‘meten’ overleggen we met je in het marketing advies en is er tussentijds altijd een toetsing en bijsturing. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader