Home > SEO Eindhoven

Scoren in Google met een SEO Eindhoven strategie!

Hoe krijgt mijn bedrijf een hogere positie in Google? Een veel gestelde vraag die we bij Brand Hero beantwoorden aan de hand van indrukwekkende resultaten op gebied van zoekmachine optimalisatie. Als online marketing bureau uit het bruisende Eindhoven zijn wij onder andere gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO), zoekmachine optimalisatie! Onze SEO specialist Eindhoven bedenkt ook voor jouw bedrijf de beste strategie waarmee je resultaatgericht gaat scoren in Google!

SEO Eindhoven is een breed en zeer belangrijk onderdeel van je online marketing. Zonder SEO specialist Eindhoven bereikt je website namelijk nooit een hogere positie in Google. Een SEO specialist Eindhoven van Goldies Reclame gebruikt verschillende technieken bij zoekmachine optimalisatie. Met zogeheten linkbuilding vergroten we bijvoorbeeld de link populariteit van je website. Door scherpe SEO-teksten, voorzien onze helden al jouw webpagina’s van professionele, informatieve en originele content die vol staat met relevante zoekwoorden. Met SEO Eindhoven ga je zeker scoren in Google! Wil je meer weten over ons SEO-traject of over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Bekijk hieronder onze SEO pakketten:

SEO pakketten

Hoe ziet een SEO-traject bij Goldies Reclame eruit?

In de basis bieden we drie SEO pakketten aan: SEO Basic, SEO Pro en SEO Expert. Hier hoef je natuurlijk vooraf niet uit te kiezen, maar zo heb je als startpunt een indicatie van onze werkzaamheden. Onze helden denken samen met jou een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en intenties. Hoe we dat doen?

Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarmee onze helden strijden, maar we luisteren ook graag naar jouw wensen om samen de beste strategie te bepalen voor een betere vindbaarheid van je website. Voor iedereen bedenken wij een aanpak op maat!

Na het gesprek volgt als tweede stap het uitvoeren van een grondig onderzoek. Met een zoekwoordenanalyse bepalen we welke zoekwoorden het best aansluiten op al jouw doelstellingen. Onze SEO experts brengen het zoekgedrag van jouw doelgroep in kaart met een marktonderzoek. Daarnaast controleren we jouw website op techniek, backlinks en on-page factoren zoals content.

Aan de hand van al deze analyses bepalen we de SEO verbeterpunten voor jouw website. Met als doel meer relevant en organisch verkeer naar jouw website te leiden, gaan onze SEO helden het strategisch strijdplan in kaart brengen. Samen met jouw wensen en doelstellingen, komen we met deze verbeterpunten tot een optimale strategie!

Aan de hand van de met jouw afgestemde SEO strategie gaan we alle verbetering voor jouw website doorvoeren. Hier gaan onze SEO helden met tools, technieken en vaardigheden hun superkrachten inzetten met o.a. linkbuilding, SEO-teksten, Blogs en landingspagina’s. Hierbij zijn hoogwaardige backlinks, een technisch goed geoptimaliseerde website en kwalitatieve content belangrijke uitgangspunten voor het behalen en behouden van die toppositie van jouw website!

Met ons SEO Dashboard houden we samen jouw online resultaten in de gaten. Hier vindt je overzichtelijk onze maandelijkse rapportages van verrichte werkzaamheden en behaalde resultaten! Daarnaast houden we hier proactief contact over eventuele verbeterpunten voor nieuwe optimalisaties. Zo blijven we samen werken aan een indrukwekkend resultaat!

Waarom is een SEO specialist Eindhoven belangrijk?

Met SEO wordt je online vindbaar. Steeds meer wordt het succes van bedrijven online bepaald en een goede SEO strategie is hierbij onmisbaar! SEO Eindhoven nodig? Met de kennis en creativiteit rondom zoekmachine optimalisatie laten de helden van Goldies Reclame jouw bedrijf scoren in Google! En ze brengen je niet alleen hoog in Google, ze zorgen ook dat je daar blijft! Want al is jouw bedrijf online uiteindelijk volledig geoptimaliseerd, het is ook belangrijk dit goed te onderhouden om die toppositie in Google te behouden! Bovendien zijn de effecten van onze SEO strategie goed meetbaar en altijd inzichtelijk!

Onze SEO specialist Eindhoven helpt je graag verder en kan je meer vertellen over de werkwijze van Goldies Reclame. Daarnaast kan de SEO specialist Eindhoven helpen bij het beter vindbaar worden van de website of webshop. Bovendien helpt een SEO specialist Eindhoven bij alle SEO vraagstukken, waardoor je website volledig geoptimaliseerd zal zijn en online beter vindbaar zal worden. Natuurlijk zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een samenwerking met Goldies Reclame. Die vertellen we je graag zelf in een persoonlijk gesprek. Wil je hoger in Google komen? Neem dan vooral eens contact met ons op.

SEO Eindhoven nodig? Brand Hero helpt je met de beste strategie!

Onze helden denken samen met jou vanuit onze SEO-pakketten een SEO strategie uit die aansluit op jouw ambities, doelen en budget. Hierbij gaat ook veel aandacht uit naar linkbuilding. Je linkpopulariteit vergroten is dan ook een belangrijk onderdeel van je SEO Eindhoven strategie. Wil je je linkbuilding uitbesteden?

Bij linkbuilding gaat het niet om de kwantiteit, maar juist om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald door de relevantie van de links. Tijdens het bepalen van de beste linkbuilding strategie voor jou, is een van de eerste stappen dan ook het vinden van relevante zoekwoorden en onderwerpen voor jouw website. Onze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kwalitatieve links plaatsen op partner websites;
  • Doelgericht links ruilen met interessante website/webshops;
  • SEO content plaatsing op gerelateerde blogs;
  • Samenwerken met linkbuilding Eindhoven specialist;
  • Maandelijkse rapportage.

 

Ervaar de indrukwekkende resultaten van een SEO specialist Eindhoven!

De helden van Goldies Reclame nemen jouw SEO-traject graag op zich om snel tot de beste resultaten te komen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar wat mij met het effectief inzetten van zoekmachine optimalisatie hebben gedaan voor Van der Sanden Watersport, de meest complete watersportzaak uit de regio. Met 225% meer websitebezoekers en meer dan 50 top-3 posities van zoekwoorden weten zij nu te scoren in Google. Dit bezorgde Van der Sanden Watersport in het eerste jaar een omzetstijging van 30%!

Benieuwd hoe we onze klanten helpen met SEO? Van der Sanden Watersport vertelt!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersportzaak uit de regio Zuidoost-Brabant. Met een ruim assortiment aan boten, onderdelen en accessoires van grote en bekende merken zijn ze actief in heel Nederland. Naast een prachtige showroom en webshop zijn ze ook voorzien van een werkplaats voor reparaties en onderhoud.Lees hier hun ervaringen met onze samenwerking!

Bekijk Resultaat

De beste SEO partner in Eindhoven!

Scoren in Google is zo eenvoudig nog niet, maar Brand Hero schiet je graag te hulp met een SEO strategie op maat! Ambitie om te groeien? Wij luisteren naar jouw wensen en werken graag samen aan een indrukwekkend resultaat! Ervaar zelf de kracht van onze doeltreffende communicatie! Wil je meer weten over wat Goldies Reclame voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Contact a Hero

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader