Home > SEA Eindhoven

Op zoek naar SEA Eindhoven?

Waarom kiezen voor SEA Eindhoven?

SEA is een belangrijk onderdeel van online marketing en staat voor Search Engine Advertising. Ofwel, adverteren via zoekmachines. Maar wat is het nou precies? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe zet je het succesvol in? Brand Hero laat merken groeien met een optimale herkenbaarheid in alle communicatie-uitingen en een resultaatgerichte (online) strategie. Onze helden beschikken over de juiste kennis en tools voor indrukwekkende advertentiecampagnes! Ook met SEA laat Brand Hero merken groeien!

Eerlijkheid, loyaliteit én Brabantse gezelligheid. Beter kun je onze cultuur niet omschrijven. Bovendien bevindt Brand Hero zich in Eindhoven, bekend als designstad en hét kenniscentrum van technologie. Onze helden weten professioneel en vol creativiteit de meest originele en opvallende SEA advertentiecampagnes uit te werken. Natuurlijk begrijpen we bij Brand Hero ook waar het uiteindelijk allemaal om draait, maar dat pakken we dan wel op z’n Brabants aan! Voor de meest zakelijke gezelligheid kies je dus voor de SEA Eindhoven van Brand Hero!

Hoe ziet een SEA-traject bij Goldies Reclame eruit?

Bij Goldies Reclame zijn er verschillende mogelijkheden om SEA in te zetten. Natuurlijk beheersen onze helden de bekende Google Ads campagnes tot in de puntjes. Maar ook met doelgericht adverteren via zogeheten Remarketing campagnes laat Goldies Reclame jouw onderneming scoren! Dat kan bijvoorbeeld zeer effectief via Social Media. Om te bepalen welke vorm(en) van online adverteren het meest op jouw wensen en eisen aansluiten, stelt Goldies Reclame graag samen de beste SEA strategie voor jou op. Hoe we dat doen? We geven je graag een voorbeeld aan de hand van een Google Ads campagne:

Natuurlijk zijn er veel vaste elementen en technieken waarmee onze helden strijden, maar we luisteren ook graag naar jouw wensen om samen de beste strategie te bepalen voor de meest optimale advertentiecampagnes. Met ons deskundig advies bedenken wij voor iedereen een campagne op maat voor meer bezoekers en conversies.

Na het gesprek volgt een analyse-uitvoering die dient als nulpunt. We onderzoeken waar de kansen liggen, bijvoorbeeld voor conversie data. We zoeken de beste zoekwoorden voor je bedrijfsactiviteiten uit en helpen je bij het bepalen van je doelgroep en verspreidingsgebied. Met deze resultaten stellen we de strategie op, maar niet voordat we onze analyse weer met jou hebben besproken!

Nadat de analyse is besproken ontwikkelen we de juiste strategie voor jouw campagnes en e-commerce. Dat doen we onder andere met het maken van tekstadvertenties. Die worden afgestemd op de verschillende fases van je customer journey. Mogelijk optimaliseren we ook je feedmarketing. Voor het beste resultaat stemmen we de SEA strategie eventueel ook op andere diensten als SEO en CRO af.

Aan de hand van de met jouw afgestemde SEA strategie gaan de afgesproken werkzaamheden uitvoeren en implementeren. We houden continu scherp toezicht op het effect van de strategie en sturen waar nodig bepaalde aspecten bij. We blijven optimaliseren en strijden voor het behalen van de beste resultaten.

We nemen jouw gedurende het traject graag mee in het gehele proces. Met een duidelijke tijdsplanning zijn alle uren en werkzaamheden altijd transparant en inzichtelijk. Zodra de strategie geïmplementeerd is, monitoren we de resultaten en houden we je op de hoogte van resultaten met een maandelijkse rapportage. We dragen eventuele verbeterpunten aan om geen enkele kans onbenut te laten. Zo blijven we samen werken aan een indrukwekkend SEA resultaat!

SEA zorgt voor een hogere omzet tegen lage kosten!

Ongetwijfeld wordt ook jouw omzet tegenwoordig voor een groot deel online bepaald. Waarom SEA belangrijk is mag dus duidelijk zijn. Het belang en de voordelen van SEA zijn vooral in cijfers uit te drukken. Zo worden er wereldwijd dagelijks miljarden zoekopdrachten uitgevoerd en maak je gemiddeld 2 euro omzet voor iedere 1 euro die je in een online advertentie investeert. Daarnaast kan 89 procent van het zoekverkeer dat via SEA investeringen binnenkomt niet worden gecompenseerd met SEO investeringen. Met een goede online advertentiecampagne scoor je hoog in de zoekresultaten van Google, trek je meer gericht zoekverkeer (en dus meer potentiële klanten) naar je website en behaal je tegen minder kosten een hogere omzet!

Hoe werkt SEA Eindhoven nou precies?

De precieze werking en effecten van SEA zijn het best uit te leggen aan de hand van de voorbeelden van online advertentiecampagnes. De meest bekende en meest gebruikte SEA tool is Google Ads. Met het online-advertentie programma van Google kun je snel, eenvoudig en op verschillende manieren reclame maken voor je bedrijf, product of dienst. Afhankelijk van het doel van je campagne bepaal je de juiste strategie. Wil je een hogere online verkoop van je producten? Meer offerte-aanvragen? Je naamsbekendheid vergroten binnen de regio waarin je actief bent? Hoe specifieker je doel, hoe resultaatgerichter een online advertentiecampagne kan worden gevoerd. Op deze manier behaal je het hoogste rendement, wat je doel ook is! Bovendien zijn resultaten van je Google Ads campagne altijd goed meetbaar en tussentijds te optimaliseren indien nodig.

Laat ons je overtuigen met de beste SEA Eindhoven!

Bij Brand Hero weten we strategisch tot de juiste SEA campagnes voor jou en je bedrijf te komen. Natuurlijk beheersen onze helden de bekende Google Ads campagnes tot in de puntjes. Maar ook met doelgericht adverteren via zogeheten Remarketing campagnes laat Brand Hero jouw onderneming scoren! Dat kan bijvoorbeeld zeer effectief via Social Media. Om te bepalen welke vorm(en) van online adverteren het meest op jouw wensen en eisen aansluiten, stelt Brand Hero graag samen de beste strategie voor SEA Eindhoven op! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar wat mij met het effectief inzetten van SEA campagnes hebben gedaan voor Sanden Watersport, de meest complete watersportzaak uit de regio.

Voordelen van een Google Ads campagne!

  • Je advertenties zijn aan te passen per zoekwoord en zo zeer relevant;
  • De advertenties worden alleen getoond in de door jou geselecteerde regio;
  • Je krijgt meer bezoekers en dus meer potentiële klanten naar je website;
  • Je kunt hierdoor een maximaal rendement behalen op je website;
  • Je kunt altijd en overal uw Google Ads budget aanpassen;
  • Adverteren via AdWords is een stuk voordeliger dan offline adverteren;
  • Resultaten van je Google Ads campagne zijn zeer goed meetbaar.

 

Samen met Brand Hero naar de beste SEA strategie voor jou!

Online vindbaar worden is zo eenvoudig nog niet, maar Brand Hero schiet je graag te hulp met SEA Eindhoven! Ambitie om te groeien? Wij luisteren naar jouw wensen en werken graag samen aan een indrukwekkend resultaat! Ervaar zelf de kracht van onze doeltreffende communicatie! Bekijk eens rustig wat Brand Hero voor jouw kan betekenen en neem gerust contact met ons op!

Contact a Hero

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader