Home > Remarketing Campagne

Scoor met een remarketing campagne! 

Remarketing is het doelgericht adverteren naar mensen die jouw website of een specifieke pagina al eens hebben bezocht. Remarketing campagnes hebben vaak een veel betere ROI dan reguliere advertentiecampagnes. De mensen die je advertenties zien zijn immers al bekend met je website en daardoor een relevant publiek! Remarketing van Google verloopt via het Google Display Network. Jouw advertentie wordt getoond op (een selectie van) websites die zijn aangesloten bij dit display network.

Hoe werkt remarketing?
Een potentiële klant bezoekt je website. Hij is geïnteresseerd in jouw product, maar zit nog in de verkennende fase. Hij klikt de website weg en keert niet meer terug. Op dit moment loop jij dus omzet mis. Met remarketing hou je bij wie welke pagina heeft bezocht en gebruikt deze informatie om doelgericht te adverteren.

Val op met remarketing!

Voordat iemand een product of dienst koopt moet hij deze gemiddeld zeven keer gezien hebben? Vroeger vereiste dat massale campagnes. Nu niet meer. Met online remarketing kun je precies de mensen bereiken die jouw product of dienst al eens gezien hebben.

Waarmee is remarketing mogelijk?
Remarketing is bijzonder geschikt voor concrete producten en diensten die direct via het internet gekocht kunnen worden. Met name wanneer je meer dan één concurrent hebt, geeft remarketing je een voorsprong. Je kunt zowel met een laag als met een hoog budget instappen. Hierdoor wordt de techniek bij zowel grote als kleine bedrijven steeds populairder.

Google Ads
Uw ads verschijnen in het Google Display Network. We kunnen aangeven bij welke onderwerpen de advertenties getoond worden. De simpelste variant van een dergelijke campagne werkt door een stukje script op alle pagina’s van je website te zetten. Via het Google Ads platform worden vervolgens zogenaamde remarketinglijsten aangemaakt. Het doel bij het opstellen van de remarketinglijsten is om een onderscheid te maken tussen relevante en minder relevante bezoekers.

Is dit ook mogelijk voor Facebook & Instagram?
Ook binnen Facebook & Instagram is het mogelijk om remarketing campagnes op te zetten. Het werkt op een vergelijkbare manier als bij Google Ads. Uw ads verschijnen in de tijdlijn of advertentiebalk.

Remarketing met dynamische productadvertenties.
Deze vorm van remarketing is vooral interessant voor webshops. Er wordt bijgehouden welke producten je bezoekers bekijken. Wanneer bezoekers de webshop verlaten, zonder tot een aankoop over te gaan, wordt er een advertentie getoond waarin recent bekeken producten onder de aandacht worden gebracht.

Waarom kiezen voor Brand Hero?
Wanneer marketeers het hebben over remarketing hebben zij het voornamelijk over extra bereik en verkoopkansen. Remarketing kan ook worden ingezet om kosten te besparen en om de relevantie van de vertoningen van de advertenties te verhogen door lijsten uit te sluiten. Brand Hero heeft ruime ervaring in het opzetten van remarketing campagnes voor verschillende doelgroepen op verschillende netwerken. Dus kom bij ons langs op de koffie en vraag naar de mogelijkheden!

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
js_loader