Dams schilders
mei 9, 2018
Geknipt
maart 30, 2018

Zinkland

 

Home / Portfolio / Zinkland

 

Zinkland

Specialist in zink!
Zinkland is een professioneel bedrijf met een enorme passie voor zink. Zinkland is zowel fabrikant van maatwerk als leverancier in standaard materialen, van onder meer voorbewerkte aluminium, lood, plastisol en zink. Door hun vakspecialisten en machines zijn ze in staat zelfs de meest complexe vraagstukken vakkundig te produceren. Zinkland is een jonge en dynamische organisatie gevestigd in Eindhoven. Vanuit deze vestiging voorzien zij heel Nederland van zetwerk op maat. Van kleine zelfstandige tot grote bedrijven, iedereen is welkom bij Zinkland.

 

parallax background

Design meets industrieel


Zinkland hecht veel waarde aan details, advies op maat en gaan altijd voor een langdurige relatie. De prachtige huisstijl van Zinkland sluit hier perfect op aan. Blitse kleuren en een herkenbaar patroon maakt de huisstijl van Zinkland stoer en industrieel. De gebruikte vormen passen naadloos bij de metaalbranche en zorgen voor oneindig veel mogelijkheden.

Stoer & herkenbaar


Om hun klanten nog beter te kunnen voorzien heeft Zinkland ons gevraagd hun website te ontwerpen. Door de huisstijl te verwerken zijn wij tot een prachtig webdesign gekomen. De website is gebouwd in een gebruiksvriendelijk WordPress CMS systeem zodat de klant zelf aanpassingen en toevoegingen kan maken. Daarnaast is de website volledig responsive, dus perfect zichtbaar op smartphone en tablet! De website is voorzien van een blog en portfolio zodat producten en nieuws professioneel met de buitenwereld gedeeld kunnen worden. Door de heldere opbouw is de website goed vindbaar op Google en klaar voor de toekomst! Kijk snel op www.zinkland.nl.

Een opvallend geheel!


Goldies Reclame ontwikkelde de complete huisstijl en responsive website voor Zinkland. Door industrieel te combineren met design, hebben wij een mooi resultaat neergezet. Zowel offline als online! Door gebruik te maken van Wordpress kan Zinkland snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en de website uitbouwen. Daarnaast zijn zij in staat om een impressie van hun werkzaamheden te presenteren aan hun klanten. Een case om trots op te zijn!

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!