Mitex Holland
november 14, 2017
Het groene pandje
juli 29, 2017

Tulip Inn

 

Home / Portfolio / Tulip Inn

 

Tulip Inn

De bar van Eindhoven Airport.
Upstairs is de bar van Tulip Inn Eindhoven. Een internationale hotelketen. Upstairs is gevestigd in Eindhoven Airport en heeft te maken met zowel bezoekers van het hotel als met reizigers van de luchthaven.

 

parallax background

Een eigen gezicht!


De vraag van de klant was om een herkenbare stijl te ontwikkelen die past bij het internationale gezicht van Tulip Inn maar ook bij het eigen gezicht van de bar. Op deze manier wil Tulip Inn meer reizigers aanspreken die op zoek zijn naar een hapje of drankje op het vliegveld.

Interactie vraagt om actie!


De ontwikkeling van de identiteit resulteerde in een eigen stijl die werd doorgevoerd in allerlei uitingen. Van flyer tot en met roll up banner en van menukaart tot en met signing. De herkenbare communicatie uitingen werden wild verspreid over Eindhoven Airport waardoor er een interactie ontstond met de reiziger. Dit resulteerde in meer bezoekers aan de bar en een plaatselijke bekendheid van de Upstairs bar.

Welcome on board


De bar heeft zich weten te onderscheiden en valt nu op. Upstairs in Eindhoven heet u van harte welkom en 'Welcome on board'.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!