Abelen
september 21, 2016
A&B/CCI Damesmode
september 20, 2016

The Highland Pipers

 

Home / Portfolio / The Highland Pipers

 

The Highland Pipers

De webshop voor exclusieve whisky uit alle wereldstreken.
Ben je een whiskyliefhebber? In de webshop van The Highland Pipers vind je een uitgebreid assortiment aan exclusieve whisky’s. De whiskyclub en proeverij heeft whisky’s uit alle wereldstreken, maar staat eveneens bekend om haar eigen import whisky; Pipe Major Blended whisky. Het Eindhovense bedrijf heeft eveneens een whiskyclub en organiseert proeverijen voor de ultieme whiskybeleving.

 

parallax background

Slimme keuzes!


Of de klant nu op zoek is naar een whisky voor een scherpe prijs of naar een zeer exclusieve whisky; binnen enkele kliks geven consumenten eenvoudig in het productenfilter aan wat ze zoeken. Vul een prijscategorie in of selecteer een van de vele merken uit het assortiment van The Higland Pipers en de website toont de beste producten. Dit levert klanten leuke verrassingen op, maar geeft hen eveneens controle bij het vinden van de juiste whisky. Een snelle en gemakkelijke keuze!

Eenvoudig een webshop bijhouden!


Dankzij het responsive design is de whisky gemakkelijk te bestellen vanuit huis via een tablet, mobiele telefoon of laptop; het scherm past zich snel aan naar de device van de klant. The Higland Pipers kan via het WordPress CMS zelf eenvoudig producten, omschrijvingen en foto’s toevoegen aan haar webshop. Op deze manier blijft de webshop altijd up-to-date. Bekijk de webshop www.thehighlandpipers.nl.

Gemakkelijk bestellen en afrekenen.


De overzichtelijke afrekenpagina maakt het klanten mogelijk om snel en gemakkelijk producten te bestellen.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!