Hodak
maart 31, 2016
BrouwersHonselaar
maart 24, 2016

Speciaal huwelijksambtenaar

 

Home / Portfolio / Speciaal huwelijksambtenaar

 

Linda

I invite you to celebrate love
Met een trouwambtenaar die niet afhankelijk is van de gemeente is meer mogelijk. Bijvoorbeeld trouwen in het buitenland, op het strand of een andere geweldige locatie. Een zelfstandig trouwambtenaar heeft en neemt meer tijd voor jullie. En zal meer tijd besteden aan de voorgesprekken met het bruidspaar en eventueel met ouders of getuigen. Op deze manier bouw ik een band op met het bruidspaar voor een nog persoonlijkere ceremonie.

 

parallax background

Persoonlijk en speciaal


Linda is een huwelijksambtenaar (Babs) die het iedere keer weer een eer vindt om mensen in de echt te verbinden. Ze doet dit dan ook met veel plezier en enthousiasme, aangevuld met de daarbij behorende emotie en humor. Met andere woorden Linda is de persoonlijkheid waarbij het in haar identiteit om draait en natuurlijk is dit terug te vinden in haar uitingen.

Sierlijk en vol met liefde


Het logo van Linda is sierlijk en vol met liefde. Zo is er een hartje verwerkt in haar naam en voelt het lettertype erg romantisch aan. Als trouwambtenaar moet je natuurlijk wel de juiste uitstraling hebben en met dit logo komt dat helemaal goed!

Een website met CMS


Met een paar klikken gemakkelijk zelf pagina’s anders opbouwen en opmaken. Omdat het voor de klant belangrijk was om snel in te kunnen spelen op actualiteiten hebben wij het mogelijk gemaakt om eenvoudig met behulp van het WordPress CMS content aan te passen. Zo heeft Linda geheel de vrijheid om pagina’s geheel naar wens aan te passen.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!