Giraf Metaal
januari 19, 2018
Freshfilter
januari 1, 2018

Sanden Watersport

 

Home / Portfolio / Sanden Watersport

 

Van der Sanden Watersport

De watersport speciaalzaak!
Van der Sanden Watersport is de meest complete watersportzaak uit de regio. Ze hebben werkelijk alles voor jouw boot! De watersport speciaalzaak is gevestigd in Veldhoven maar is actief voor klanten uit heel Nederland. Bij Sanden Watersport vindt je een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte boten. Ook tref je er een uitgebreid assortiment watersportartikelen aan. Naast een showroom hebben ze ook een werkplaats voor service en onderhoud.

 

parallax background

Snelheid & klasse!


Voor Sanden Watersport hebben wij een restyle gemaakt van de bestaande huisstijl. De klant wilde graag een tijdloos design wat paste bij de moderne boten die ze leveren. We hebben gebruik gemaakt van frisse kleuren die goed aansluiten bij watersport. De huisstijl hebben we doorgevoerd in o.a. de flyer en de website. Uiteindelijk staat de herkenbare stijl van Sanden Watersport helemaal in het teken van snelheid en klasse!

Online boten verkopen!


Makkelijk en snel een plezierboot kopen? Wij hebben voor Sanden Watersport de responsive webshop ontwikkeld. Deze is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Met behulp van de webshop kun je allerlei rubberboten bekijken en bestellen. Tevens heeft Sanden Watersport een showroom in Veldhoven waar je de boten ook kunt bezichtigen. Door het schrijven sterke SEO teksten en een heldere opbouw van de pagina's zorgden we ook voor een betere vindbaarheid binnen Google! Dit zorgde voor een omzetstijging van 30% in het 1ste jaar. Bekijk hier de webshop.

Een behouden vaart!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive webshop en de complete huisstijl voor Sanden Watersport. Ook waren we verantwoordelijk voor de SEO, retarketing banners, Adwords campagne en de online nieuwsbrief. Dit alles om meer klanten te krijgen! Wat overigens met veel overtuiging is gelukt!

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!