Stiphout Drankencentrum
maart 6, 2017
Wine World Wino
november 18, 2016

Rijschool Kusters

 

Home / Portfolio / Rijschool Kusters

 

Rijschool Kusters

De meest ervaren allround rijschool in de regio.
Welkom bij rijschool Kusters. Wij hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring met het geven van rijlessen, theorie en een gedegen voorbereiding op je examen. Maak kennis met onze opleidingen voor de auto en onze vernieuwde internet theorie opleiding van iTheorie. Denk je nog altijd dat het behalen van het rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar! Bij onze rijschool haal je met een betaalbare cursus, die op jou is afgestemd je rijbewijs.

 

Opvallen door jezelf te blijven!


Voor Rijschool Kusters is een eenvoudige, heldere en vooral opvallende huisstijl ontwikkeld. Het logo heeft een restyle gekregen maar is nog zeer herkenbaar. Bij Rijschool Kusters draait het bedrijf om Marijke. Een instructrice met een hart van goud en een grote liefde voor het vak. Er is gekozen voor een heldere blauwe kleur die opvalt en vertrouwen uitstraalt.

Overzichtelijk website


De nieuwe website van Rijschool Kusters is gemaakt in WordPress. De website is responsive en voldoet aan alle laatste technieken. Zo is de website Google vriendelijk en heeft het een gebruiksvriendelijk CMS. De website is strak vormgegeven en er wordt gebruik gemaakt van veel beeld. De kleuren van de huisstijl komen terug in het webdesign. Neem hier een kijkje www.rijschoolkusters.nl

Klaar voor het echte werk!


De huisstijl van Rijschool Kusters komt terug in diverse items; van de responsive website en Facebookpagina tot aan buitenbord!

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Stagiaire gezocht!