Irodion
december 15, 2017
Mitex Holland
november 14, 2017

RCS Strategies

 

Home / Portfolio / RCS Strategies

 

RCS Strategies

Strategy in drug policy
RCS Strategies is een onderzoeks- en adviesbureau dat overheidsinstanties wereldwijd adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen en implementeren van maatschappelijk verantwoord drugsbeleid. Ze opereren op het snijvlak van veiligheid, welzijn en gezondheid. Hun doelstelling is drugsgerelateerde criminaliteit, maatschappij ontwrichtende factoren en problemen rondom gebruik tegen te gaan.

 

Een mooi typografisch logo!


Voor RCS Strategies hebben we een typografisch logo ontwikkeld. Deze keuze is gemaakt omdat we een modern, helder en krachtig logo neer wilde zetten. Het lettertype is zo aangepast dat het een unieke uitstraling heeft passend bij het bedrijf. Zo valt het logo op tegenover andere typografische logo’s. De kleuren die zijn gebruikt staan voor professionaliteit, informatief en betrouwbaarheid. Dit past bij het karakter van de organisatie.

In een oogwenk naar een andere taal!


De website van RCS Strategies is zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen. Met slechts een klik op de knop kan hierin worden gewisseld. De klant kan eenvoudig de teksten aanpassen binnen het WordPress CMS. Een groot voordeel hiervan is dat je werkt vanuit één systeem! Dankzij het responsive webdesign pas de website zich aan naar ieder scherm. Kijk snel op www.rcsstrategies.com.

Het totale plaatje!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive WordPress website en huisstijl voor RCS Strategies.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Creatieve designer gezocht!