Giraf Metaal
januari 19, 2018
Van der Sanden Watersport
januari 17, 2018

Mooi bij Tessa

 

Home / Portfolio / Mooi bij Tessa

 

Mooi bij Tessa

Bij Mooi bij Tessa staat de gezondheid van uw huid centraal!
Schoonheidssalon Mooi bij Tessa is een salon voor huidverbetering en ontspanning in Waalre. Bij Mooi bij Tessa staat de gezondheid van de huid centraal. Zij werken op afspraak en nemen alle tijd voor je. Hun kracht is; topbehandelingen en ontspanning in een rustgevende salon.

 

parallax background

Een evenwichtige huisstijl!


Voor Mooi bij Tessa hebben we een huisstijl ontwikkeld die schoonheid, warmte en ontspanning uitstraalt. Door gebruik te maken van veel wit, twee warme grijstinten, ronde vormen en afgeronde hoeken willen we warmte en geborgenheid uitstralen. Dit sluit volledig aan bij de zachte behandelingen van Mooi bij Tessa.

Twee in een!


Voor Mooi bij Tessa hebben we de opdracht gekregen om een visitekaartje te ontwikkelen met een dubbele functie. Zo moest het visitekaartje ook een afsprakenkaartje worden. Aan de buitenkant is het logo geplaatst en in de binnenkant is er ruimte om afspraken te noteren. Ook hebben we een cadeaubon, flyer en WordPress website gerealiseerd. Kom alvast een kijkje nemen op www.mooibij-tessa.nl!

Een stralend geheel!


We hebben huisstijl gecreëerd die warmte, rust en schoonheid uitstraalt. Deze stijl hebben we doorgevoerd in verschillende eindproducten waaronder een responsive WordPress website, visitekaartje en cadeaubon.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!