RCS Strategies
november 15, 2017
Tulip Inn
september 15, 2017

Mitex Holland

 

Home / Portfolio / Mitex Holland

 

Mitex Holland

African Textiles
Mitex Holland is een bekende speler in de Afrikaanse stoffen. Al meer dan 40 jaar brengt dit familiebedrijf nieuwe en innovatieve stoffen, geheel in traditioneel Afrikaanse sferen. Ze voeren de beste kwaliteit in stoffen en design onder hun eigen merk, Mitex Holland.

 

Een huisstijl met Afrikaanse roots!


Voor Mitex Holland is een professionele en internationale huisstijl ontwikkeld. Mede door het kleurgebruik van blauw- en goudtinten is de identiteit modern en mondiaal. In het logo is een Afrikaans patroon verwerkt die de bedrijfskern van de organisatie onderstreept, namelijk de Afrikaanse roots. De huisstijl is o.a. doorgevoerd in het visitekaartje, stickers, briefpapier en de webshop van de organisatie. Mitex Holland heeft nu een modern gezicht waardoor het zich kan onderscheiden binnen de markt.

Makkelijk en snel bestellen!


We hebben een professionele WooCommerce webshop met CMS en betaalkoppeling ontwikkeld voor de klant. een helder productoverzicht zorgt ervoor dat alle stoffen makkelijk te selecteren zijn. Door de zoekfilter aan de linkerkant is het mogelijk om een kleur, prijs en categorie te selecteren. Zo vind de gebruiker nog sneller zijn product! Bekijk de webshop. www.mitexholland.com.

Gebruiksvriendelijk & modern!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive webshop en de complete huisstijl voor Mitex Holland.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Creatieve designer gezocht!