Het groene pandje
mei 29, 2017
Van Brienen
maart 6, 2017

JM Car Service

 

Home / Portfolio / JM Car Service

 

JM Car Service

Een allround autobedrijf in Eindhoven.
JM Car Service is een RDW-erkend autobedrijf in Eindhoven. Het bedrijf heeft een ruime ervaring met betrekking tot het onderhoud van alle automerken inclusief APK. Ook de in- en verkoop van auto’s en taxaties behoren tot de specialismen van JM Car Service. De ervaren monteurs en specialisten zorgen er met de modernste apparatuur voor dat klanten weer snel de weg op kunnen.

 

Een passende identiteit


Voor JM Car Service is een krachtige huisstijl ontwikkeld met de kleuren wit, grijs en blauw. Kleuren die de betrouwbaarheid van het autobedrijf versterken en passen bij het karakter van de organisatie. In de huisstijl komen verschillende halfronde elementen terug. Dit zorgt voor een betrouwbaar en toegankelijk aanzien, maar geeft eveneens een zakelijke uitstraling aan het geheel. Met het briefpapier waarin de huisstijl is verwerkt, communiceert JM Car Service zijn bedrijfsidentiteit op eenduidige wijze aan zijn relaties.

Effectieve visitekaartjes!


Evenals in het briefpapier is de nieuwe huisstijl verwerkt in de visitekaartjes van JM Car Service. De kaartjes zijn voorzien van alle benodigde informatie, zoals de contactgegevens, de bedrijfsnaam en het logo van het autobedrijf. Hiermee laat het autobedrijf een professionele en verzorgde indruk achter. Niet alleen verzorgde Goldies Reclame de gehele huisstijl voor JM Car Service, ook een complete WordPress website werd ontwikkeld. Neem hier een kijkje www.jmcarservice.nl.

Maximaal bereik!


De huisstijl van JM Car Service komt terug in diverse items; van de responsive website tot briefpapier, flyers en buitenreclame.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!