Deitmers Automotive
april 15, 2016
BrouwersHonselaar
maart 24, 2016
 

Hodak Dakmaterialen

Opvallen in dakmaterialen!
Hodak Dakmaterialen is een gespecialiseerd groothandel in dakmaterialen. Ze leveren een breed assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, dakshingles, vele soorten isolatie en daktoebehoren. De dakenbranche moet het hebben van netwerken, contacten en service. Bij Hodak Dakmaterialen staat service altijd boven aan!

 

parallax background

Een nieuwe identiteit.


Hodak Dakmaterialen wilde graag een betrouwbare identiteit die opvalt en blijft hangen. Goldies Reclame is samen met de klant tot een indrukwekkende styling gekomen die niet alleen professioneel en betrouwbaar overkomt maar ook nog eens vele deuren heeft geopend.

Ook jij kunt het dak op!


Om nog meer klanten te trekken is een campagne ontwikkeld waarbij de kennismaking met het bedrijf Hodak Dakmaterialen centraal stond. Door het toevoegen van productinformatie, EPDM proefstukjes en leuke gimmicks zoals een pen en een notitieblok heeft de mailing geresulteerd in leuke reacties en nieuwe klanten.

Maximale vrijheid


Goldies Reclame ontwikkelde voor Hodak Dakmaterialen zowel online als offline middelen zoals de huisstijl, website, foldermateriaal en promotiemateriaal.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!