Allplay
januari 22, 2018
Van der Sanden Watersport
januari 17, 2018

Giraf Metaal

 

Home / Portfolio / Giraf Metaalbewerking

 

Giraf Metaal

Uw allround metaalbewerker
Giraf Metaalbewerking is de specialist in productie van plaatbewerking, metaalbewerking, laser- en watersnijden uit RVS, aluminium en staal. Daarnaast verwerken ze op een eigen locatie in Raamsdonksveer ook nog andere bewerkings-processen zoals het kanten, zetten, verspanen en lassen in zowel RVS, staal en aluminium. Giraf Metaalbewerking werkt met een volledig gemoderniseerd machinepark, waarmee opdrachten tot in perfectie worden uitgevoerd.

 

parallax background

Een stijlvol webdesign!


De vraag van de klant was om een herkenbare website te ontwikkelen die past bij de industriële wereld van de metaalbewerking. Wij hebben dan ook een herkenbaar webdesign neergezet. Dit hebben wij gedaan door gebruik te maken van prachtig beeldmateriaal, strakke knoppen en unieke stijlelementen. Natuurlijk allemaal in de huisstijlkleuren van Giraf Metaal.

Gebruiksvriendelijk & informatief!


De nieuwe website van Giraf Metaalbewerking is gemaakt in WordPress. De website is responsive en voldoet aan alle laatste technieken. Zo is de website Google-vriendelijk en heeft het een gebruiksvriendelijk CMS. Door een eenvoudige en heldere website te bouwen voor Giraf Metaalbewerking kunnen potentiële klanten snel de juiste informatie vinden. Bekijk hier de website van www.girafmetaal.com.

Een spetterend geheel!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive WordPress website voor Giraf Metaal. Deze is duidelijk, informatief en Google-vriendelijk. Door de frisse kleuren is hij aantrekkelijk en spatten de vonken er letterlijk van af!

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!