Zinkland
mei 9, 2018
Dakenshop
maart 29, 2018

Geknipt

 

Home / Portfolio / Geknipt

 

Geknipt

Geknipt voor een kapsalon
Ieder haar verdient de juiste professionele aandacht. Naar de kapper gaan moet aanvoelen als een uitje. Dat is de ervaring die kapsalon Geknipt jou wil bieden. Geknipt is een kleinschalige kapsalon voor dames, heren en kinderen met twee vestigingen in Veldhoven. Kapsalon Geknipt combineert klantvriendelijkheid en gezelligheid met de professionele producten die u van een goede kapper verwacht. Persoonlijke aandacht, betaalbaarheid en een uitstekende service voor de hele familie staan hier centraal.

 

parallax background

Persoonlijke aandacht!


Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid staan bij kapsalon Geknipt hoog in het vaandel. Onze manier van werken sluit hier naadloos bij aan en al snel mochten wij de huisstijl en de gevelreclame ontwikkelen voor kapsalon Geknipt. De bestaande uitstraling van de kapsalon was nog geen geheel en gaf de kernwaarden van het bedrijf niet goed weer. De kernwaarden van de kapsalon zijn door ons vertaalt naar en passende identiteit die uiteindelijk is doorgevoerd in visitekaartjes, cadeaubonnen, buitenreclame en meer. De eigenzinnige kleur groen, samen met het vriendelijke ronde lettertype en de prachtige sfeerbeelden zorgen voor een herkenbaar gezicht in Veldhoven en omgeving.

Een passend geheel!


De nieuwe flyer is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Je vindt meteen alle informatie die je zoekt! Het team van kapsalon Geknipt is een belangrijk onderdeel geworden van de identiteit. Mooie foto’s van de dames en de salon komen regelmatig terug in de uitingen van de kapsalon. Hierdoor komen de kernwaardes zoals; transparantie, persoonlijk en klantvriendelijkheid goed naar boven. Sociale media is voor het MKB niet meer weg te denken. Door dit goed in te zetten is veel meer naamsbekendheid en klandizie te behalen. Daarom maken wij ook regelmatig corporate banners voor de Facebookpagina van Geknipt. Deze banners sluiten volledig aan bij de identiteit van de salon. Denk hierbij aan kortingsacties, feestdagen en nieuws waarbij promotie via Facebook ingezet kan worden.

Een goed Geknipt geheel!


Goldies Reclame ontwikkelde de huisstijl en alle promotiematerialen van Geknipt. Wij hebben een huisstijl neer weten te zetten die onlosmakelijk verbonden is met de look and feel van de salons.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!