Van der Sanden Watersport
januari 17, 2018
Irodion
december 15, 2017

Freshfilter

 

Home / Portfolio / Freshfilter

 

Freshfilter

Overdrukfiltersystemen & Airconditioning
Freshfilter is producent van overdruk filter systemen, gebruikt op graafmachines, vrachtwagens en andere gesloten bedieningsruimten. Daarnaast levert en monteert Freshfilter de systemen gebruikmakend van haar dealernetwerk en/of eigen ervaren monteurs. Freshfilter overdruksystemen vrijwaren u van elk mogelijk gevaar bij saneringen, asbestverwijdering, mining, recycling en afvalsortering.

 

parallax background

Duidelijk en eenvoud


De nieuwe identiteit van Freshfilter is niet schreeuwerig of modieus. De klant wil eenvoud en duidelijkheid omdat de markt waarin Freshfilter actief is hier ook om vraagt. Het visitekaartje voldoet aan deze eisen en is in al zijn eenvoud een hele stap vooruit!

Het frisse gevoel


Aan Goldies Reclame de vraag om aan verschillende uitingen zoals een handleiding, roll-up banner en kladblok vorm te geven. De huisstijl is door ons naar een modern jasje vertaald. Hierbij is nadrukkelijk gekeken naar het neerleggen van een 'fris' gevoel. Dus niet alleen de vertoning van 'droge' informatie. Door de frisse uitstraling die het nu heeft kan het bedrijf zich beter positioneren ten opzichte van de concurrentie.

Een helder verhaal


De huisstijl biedt ruimte voor vele toepassingen waarbij de herkenbaarheid en positionering van Freshfilter ook in de toekomst kan worden doorontwikkeld.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!