Van Stratum Dakwerken
september 12, 2016
Teun Tap
augustus 5, 2016

Eetpunt-t Plein

 

Home / Portfolio / Eetpunt-t Plein

 

Eetpunt-t Plein

Vers en verantwoord snacken!
Gezond snacken in een moderne omgeving; dat doe je bij Eetpunt ‘t Plein in Volkel. Op het buitenterras op het dorpslein of binnen in de cafeteria geniet je van producten van hoge kwaliteit. De Brabantse cafetaria heeft ambachtelijke producten in het assortiment; van lekkere broodjes en snacks tot milkshakes, frites en salades. Voor ieder wat wils!

 

parallax background

Ontwerp visitekaartjes!


Eetpunt ‘t Plein is een moderne cafetaria. In de ontwikkelde huisstijl is dit doorvertaald naar een fris en clean ontwerp. Het gebruik van contrasterende kleuren in combinatie met een sterk lettertype laten deze cafetaria direct opvallen.

Responsive en interactief design!


De website bezoeken via een mobiele telefoon of een tablet? Door middel van het responsive design is de website op iedere mobiele device zichtbaar. De website past zich direct aan naar de juiste schermverhouding. Door middel van de Facebook Plugin op de homepage staat Eetpunt ‘t Plein in contact met haar klanten en worden de laatste updates van de cafetaria direct gedeeld. Interactief en up-to-date! Kijk op www.eetpunt-tplein.nl.

Snel te vinden!


Door middel van de Google Maps plugin en heldere contactgegevens op de contactpagina is Eetpunt ‘t Plein op ieder moment goed vindbaar voor haar klanten.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!