Dumpshop Feenstra Vuurwerk
november 11, 2014
House in Style
november 11, 2014

DiMarco

 

Home / Portfolio / DiMarco

 

DiMarco

Maatkleding en advies
DiMarco Maatkleding & Advies is hét adres waar u uw eigen stijl creëert. Voor een zakelijke, ceremoniële of casual uitstraling biedt DiMarco de stoffen, de deskundigheid en het Italiaanse vakmanschap. Met een perfecte pasvorm, oog voor detail en kwaliteit. Uw wensen en onze expertise zorgen voor een uniek resultaat dat past bij uw smaak en persoonlijkheid. DiMarco, een manier van leven – DiMarco, Uno stile di vita

 

Een unieke aanpak vraagt om een passende identiteit


Aan Goldies Reclame de vraag om een passende huisstijl te ontwikkelen inclusief een responsive website die aansluit bij de doelgroep en goed vindbaar is.

Look & Feel


Wij hebben voor DiMarco de hele 'Look en Feel' ontwikkeld. Van logo tot en met signing en van label tot en met website. Dit totaalpakket maakt van DiMarco in een keer een opvallende speler. Naast een mooi gezicht hebben wij er ook voor gezorgd dat de website goed gevonden wordt op verschillend commerciële termen zodat DiMarco niet alleen in de straat maar ook op internet goed zichtbaar is!

Eerste indruk


“De kleren maken de man” is een zeer bekent gezegde en veel mensen onderschatten dit. Je krijgt immers maar een kans om de eerste indruk te maken. We hebben voor DiMarco een identiteit ontwikkeld die past als een maatpak. Zie hier enkele middelen die we voor de klant hebben gerealiseerd.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Creatieve designer gezocht!