Zinkland
mei 9, 2018

Dams schilders

 

Home / Portfolio / Dams schilders

 

Dams schilders

Voor kleurrijk vakmanschap!
Dams Schilders is een veelzijdig schildersbedrijf uit Veldhoven. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partij voor uw binnen- en buitenschilderwerk? Kijk dan zeker eens bij Dams Schilders. Wanneer u kiest voor Dams Schilders weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit en hoogwaardige service! Bij Dams Schilders kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, nieuwbouw, renovatie, lakken, spuiten, klein onderhoud en behangen.

 

parallax background

Kleurrijk vakmanschap!


Dams Schilders is een vakkundig schildersbedrijf uit Veldhoven. Aan ons de vraag om het bedrijf te positioneren. De kleurenwaaier en een schilder gaan hand in hand. Deze herkenbaarheid hebben wij dan ook op een originele manier doorgevoerd in het logo en de huisstijl. Het gebruik van de kleurenwaaier zorgt voor een kleurrijk geheel wat aansluit bij de wensen en herkenbaarheid van het bedrijf. De huisstijlelementen zijn ook doorgevoerd in de website om eenheid en herkenning te creëren.

Dams Schilders komt goed uit de verf!


Wij presenteren Dams Schilders!. Zowel on- als offline is er hard gewerkt aan een unieke uitstraling. Met de nieuwe responsive website kunnen klanten overzichtelijk zien wat voor diensten er worden aangeboden! De vraag van de klant was om ook beter vindbaar te worden op Google binnen de regio. Door het aanmaken van sterke landingspagina's gericht op verschillende regio's, in combinatie met sterke teksten is de online vindbaarheid flink vergroot. Op diverse zoektermen staat Dams Schilders zelfs op de 1ste positie! Door slim gebruik te maken van design, techniek en content hebben wij Dams Schilder gelanceerd en is het bedrijf klaar voor de toekomst!

Een onderscheidens en mooi geheel!


De website van Dams Schilders laat in een overzichtelijke opbouw zien wat ze voor jou kunnen betekenen. Van texen tot het schilderen van je kozijnen. Bij Dams Schilders ben je aan het juiste adres!
We hebben gebruik gemaakt van de kleuren uit de huisstijl, hierdoor creëren we eenheid en herkenbaarheid. De website is volledig responsive, wat inhoudt dat hij ook op smartphone en tablet goed wordt weergegeven. Door gebruik te maken van SEO-vriendelijke teksten is de website goed vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief schildersbedrijf. Kortom een kleurrijk geheel.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!