Geknipt
maart 30, 2018
Allplay
januari 22, 2018

Dakenshop

 

Home / Portfolio / Dakenshop

 

Dakenshop

De online dakspecialist van Nederland!
Dakenshop is de online specialist op het gebied van daken en de bijbehorende producten. Dakenshop is een webwinkel die zich heeft gespecialiseerd in EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking is namelijk een duurzaam product wat zich makkelijk laat verwerken zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de jarenlange ervaring op het gebied van dakmaterialen heeft Dakenshop het beste assortiment kunnen samenstellen voor de scherpste prijs.

 

parallax background

Online dakmaterialen kopen!


Makkelijk, snel en online al jouw dakmaterialen bestellen? Dit is nu nog makkelijker via de vernieuwde webshop van Dakenshop. Wij hebben voor Dakenshop de responsive webshop opnieuw mogen vormgeven. Een restyle die fris aanvoelt en past bij de overige reclame van Dakenshop zoals de toolbox. Tevens ook door ons vormgegeven. De structuur is aangepast waardoor de website vriendelijker is in gebruik. Eenvoudige 'call to action' knoppen en heldere contactblokken zorgen voor een betrouwbare web ervaring. Waarbij de producten via uitgebreide filters en menuknoppen nog sneller besteld kunnen worden. Een goed voorbeeld van krachtige techniek in combinatie met mooi webdesign.

Herkenbaar design!


Het design van de nieuwe webshop sluit aan bij de huisstijl van het bedrijf. De uiteindelijke webshop bevat tal van interessante functies. Zo is hij volledig responsive en is het navigeren bijzonder makkelijk gemaakt. Er een maatwerk zink en EPDM module en een overzichtelijke productpagina. Zo wordt het bestellen van dakmaterialen via de webshop een leuke bezigheid. Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Kijk snel op www.dakenshop.nl.

Kwaliteit tot aan het dak!


Goldies Reclame is mede verantwoordelijk voor de Magento webshop en huisstijl van Dakenshop.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!