A&B/CCI Damesmode
september 20, 2016
Van Stratum Dakwerken
september 12, 2016

Blatter Legal

 

Home / Portfolio / Blatter Legal

 

Blatter Legal

Helder juridisch advies en praktische oplossingen.
Blatter Legal staat bekend om helder juridisch advies en een no-nonsens aanpak. De specialisten van Blatter Legal adviseren bedrijven, ondernemers en investeerders in commerciele contracten, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom. Samen met de klant komen de specialisten in Veldhoven graag tot een passend advies en ondersteunen zij bij strategische keuzes.

 

parallax background

Blogs ontwikkelen en delen!


Fris en energiek; dat zijn de woorden die de nieuwe huisstijl van Blatter Legal omschrijven. De kleuren visualiseren de werkgebieden waar het bedrijf sterk in is; duurzame energie, technologie en e-business. Het lijnenspel en de kernwaarden van Blatter Legal komen in de uiteenlopende ontwikkelde middelen naar voren. Binnen de website is er eveneens de mogelijkheid blogs te ontwikkelen die gemakkelijk gedeeld kunnen worden via Facebook en LinkedIn. Niet alleen zijn zij hierdoor beter zichtbaar, ook staan de specialisten in direct contact met de klant.

Eenvoudig wisselen tussen talen!


De website van Blatter Legal is zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen. Met slechts een klik op de button kan hierin worden gewisseld. Blatter Legal kan eenvoudig werken in het WordPress CMS, waarbij zij zelf teksten kunnen aanpassen. Groot voordeel; het geheel werkt vanuit slechts een systeem. Gemakkelijk en snel! Dankzij het responsive design past de website zich gemakkelijk aan naar ieder scherm. Neem een kijkje op www.blatterlegal.com.

Goed zichtbaar!


Klanten willen snel duidelijkheid. Middels de Google Maps plugin op de contactpagina zien bezoekers van Blatter Legal direct op de kaart waar het bedrijf is gevestigd. Zo is er meer helderheid en transparantie!

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Creatieve designer gezocht!