Dakenshop
maart 29, 2018
Giraf Metaal
januari 19, 2018

Allplay

 

Home / Portfolio / Allplay

 

Allplay

Uw specialist in zwembaden!
Bij Allplay vindt u het gehele assortiment aan beschikbare zwembaden, opzetzwembaden en inbouwzwembaden. Ze zijn gevestigd in Bladel. Al meer dan 15 jaar zijn ze actief in deze branche en hebben al verschillende tuinen voorzien van prachtige zwembaden. Van zeer eenvoudige tot luxe zwembaden. De wens van de klant staat ten alle tijden centraal.

 

parallax background

Zo helder als water!


Voor Allplay hebben we de herkenbare huisstijl een restyle gegeven. Fris, modern en natuurlijk veel blauw. De website is responsive en gebruiksvriendelijk. Door te werken met veel beeldmateriaal en heldere knoppen wordt de klant langer op de website gehouden. Dit resulteert uiteindelijk in meer aanvragen en opdrachten. De website blijft goed leesbaar op mobiel als op een desktop. Door een eenvoudig menu kan de gebruiker zijn informatie makkelijk vinden.

Een uitgebreide portfolio


Het is belangrijk dat jouw product of dienst goed wordt gepresenteerd. Een website kan hierbij helpen! We hebben voor Allplay mooie productpagina's ontwikkeld die het product goed laten overkomen. Het gebruik van goed beeldmateriaal is hierbij ontzettend belangrijk. De portfolio kan doormiddel van een slider meerdere afbeeldingen tonen waardoor het product voor de gebruiker in een oogopslag helder is. Door het schrijven van sterke SEO teksten is de website ook goed vindbaar in de regio. Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Kijk snel op www.allplay.nl.

Een opvallend geheel!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive WordPress website voor Allplay. Met als resultaat een gebruiksvriendelijk en modern webdesign, waarbij de producten centraal staan.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!