Brouwerij het Veem
oktober 24, 2016
The Highland Pipers
september 21, 2016

Abelen

 

Home / Portfolio / Abelen

 

Abelen

Abelen maakt het mogelijk!
Al bijna 40 jaar is Abelen Makelaars en Taxateurs actief op de huizenmarkt. Het kantoor is geen huizenschuiver maar stelt de klant centraal. De gecertificeerde makelaars hebben kennis van de markt en informeren iedere klant graag over wat zij voor hen kunnen betekenen. Bij de verkoop van een huis maakt het NVM kantoor gebruik van alle beschikbare middelen. Makelaarsnetwerken, sociale media, huizensites en zoekersbestanden; uiteenlopende middelen om doelgroepgericht en actief een huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

 

parallax background

Een logo met een verhaal!


Het kopen of verkopen is een grote stap in het leven van de klant. Goede begeleiding hierin staat dan ook centraal. Abelen Makelaars en Taxateurs helpt haar klanten graag stappen te zetten in de goede richting. In het vernieuwde logo is dit gedachtegoed meegenomen. In de ontworpen box is een pijl in opwaartse richting verwerkt. Of het nu gaat om het kopen van een huis of het verkopen ervan; het makelaarskantoor in Rosmalen kiest met haar expertise de juiste koers.

Spring eruit!


In het makelaarswezen worden veelal soortgelijke kleurtonen toegepast. Voor Abelen Makelaars en Taxateurs gaat dit niet op. Het gebruik van de kleur magenta laat het eigentijdse makelaarskantoor direct opvallen. De frisse en moderne huisstijl zorgt ervoor dat het makelaarskantoor weer jaren vooruit kan. Bekijk de website op www.abelen.nl.

Een complete huisstijl!


Goldies Reclame verzorgde de gehele huisstijl voor Abelen Makelaars en Taxateurs; van lichtreclame tot aan makelaarsbord.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!