The Highland Pipers
september 21, 2016
Blatter Legal
september 19, 2016

A&B/CCI Damesmode

 

Home / Portfolio / A&B/CCI Damesmode

 

A&B/CCI Damesmode

Vertrouwd winkelen!
Damesmode voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; dat is waar het bij A&B/CCI Damesmode om draait. De modezaak in Eindhoven opende haar deuren al in 1953 en is zich met de jaren verder gaan specialiseren in haar doelgroep. Met een ruime collectie aan merkartikelen in de ruime zaak is er genoeg keus om te slagen!

 

parallax background

Herkenbaar en vertrouwd!


Het vertrouwde gevoel van vroeger waar de doelgroep naar op zoek is versterken, dat is waar de vernieuwde huisstijl van A&B/CCI Damesmode voor staat. De gekozen beelden en kleuren uit de huisstijl komen terug in de collecties van deze moderne modezaak. Het gebruik van spokespersons in de vorm van oude hollywoordsterren ondersteunt deze gedachte en zorgt er voor dat klanten zich thuis voelen!

Maak duidelijk waar je voor staat!


In de huidige tijd waarin modeketens zich op uiteenlopende doelgroepen richten, is dankzij het ontworpen 50+ label direct duidelijk waar A&B/CCI Damesmode voor staat. Voor iedere klant wordt de tijd genomen, is er ruimte voor een praatje en staat een vers kopje koffie of thee klaar. De ontwikkelde huisstijl is modern en fris, maar eveneens passend bij de doelgroep.

parallax background

Een complete beleving!


Een cadeau geven is leuk. Zo zijn ook de waardebonnen van de modezaak in een nieuw jasje gestoken. Klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws? Dat kan middels een online nieuwsbrief. Het is op de website mogelijk om je hiervoor direct aan te melden.

Responsive design voor een goede zichtbaarheid!


Op de vernieuwde website van de modezaak is het gehele assortiment te bewonderen. Klanten kunnen binnen uiteenlopende categorieën de collectie bekijken. Dankzij het responsive design is dit mogelijk vanaf iedere mobiele device. Neem een kijkje op www.aenbccimode.nl.

Een nieuw jasje!


Goldies Reclame heeft voor A&B/CCI Damesmode de complete huisstijl ontwikkeld. Van banners en flyers tot aan de huidige responsive website.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!