Freshfilter
januari 1, 2018
Mitex Holland
november 14, 2017

Irodion

 

Home / Portfolio / Irodion

 

Irodion

Heerlijk eten in Griekse sferen!
Grieks tuinrestaurant Irodion in Oosterhout is de locatie voor een heerlijk avondje uiteten in Griekse sferen. Irodion is gespecialiseerd in de Griekse keuken. U kunt in hun sfeervolle, gastvrije restaurant heerlijk genieten van allerlei Griekse specialiteiten. Hun menukaart biedt, naast een aantal bekende traditionele schotels, een zeer ruim aanbod aan Griekse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

 

parallax background

Een huisstijl met smaak!


Voor Grieks restaurant Irodion hebben we de herkenbare Griekse huisstijl een restyle gegeven. We willen natuurlijk helder, krachtig en vertrouwd blijven en gaan daarom met onze tijd mee. Deze huisstijl is o.a. doorgevoerd in menukaarten, placemats, folders en het webdesign.

Makkelijk online reserveren!


Alle reserveringen voor je restaurant in eigen beheer, zonder afhankelijk te zijn van derden. Jij weet wat er speelt en jij weet wie er in je zaak zit. Wij hebben voor Irodion een online reserveringsmodule ontwikkeld die reserveren via de website mogelijk maakt. Gemakkelijk voor de bezoeker en geheel in eigen huisstijl. Kijk snel op www.irodion.nl.

Een opvallend geheel!


Goldies Reclame ontwikkelde de responsive WordPress website voor Irodion. De vraag van de klant was om een rustig en herkenbaar webdesign te maken, waarbij de sfeer van het restaurant en de Griekse omgeving van het scherm knallen. Het logo en de huisstijl maken gebruik van Griekse elementen die samen op harmonische wijze in het webdesign zijn verwerkt.

Cases die je ook gezien moet hebben!

★★★★★

 

Hebben we je interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!