Home > Ontwerpbureau Eindhoven

Wij zijn een creatief ontwerpbureau Eindhoven?

Brand Hero is een persoonlijk en creatief ontwerpbureau Eindhoven dat zich richt op de ontwikkeling en het ontwerpen van allerlei soorten communicatie-oplossingen. Zo maken we o.a. indrukwekkende brochures, mooie huisstijlen en heldere productverpakkingen. Ook zorgen wij voor professionele logo’s, responsive websites en bijna alles wat je kunt bedenken op het gebied van reclame en signing. Als ontwerpbureau Eindhoven hebben we al diverse auto’s en ramen mogen voorzien van krachtige belettering. Wij zijn van mening dat werken vanuit een eerlijk en persoonlijk contact tot het beste eindproduct leidt. Kortom; ben je opzoek naar een ontwerpbureau Eindhoven? Brand Hero is er voor al je reclame-oplossingen! Neem nu contact met ons op!

Zoek je een persoonlijk ontwerpbureau Eindhoven? Maak kennis met onze werkwijze!

Of je nu een nieuw logo wilt, een compleet nieuwe huisstijl, een bedrijfsbrochure of een goed vindbare website of webshop; Brand Hero begrijpt jouw probleem en helpt je graag bij jouw reclame. Wij vinden het belangrijk dat alle items op elkaar aansluiten. Het doel is een doeltreffende communicatie en daardoor meer omzet. Wij worden, als ontwerpbureau Eindhoven, regelmatig gevraagd om te adviseren over verschillende uitingen. Wil je vrijblijvend advies? Dit is bij ons geen enkel probleem. Het stopt bij ons niet bij het ontwerp van een logo. Graag maken wij direct een nieuwe huisstijl en kijken we hoe we jouw identiteit beter kunnen neerzetten. Wij starten altijd met een oriënterend gesprek. Samen bespreken we de opdracht. Wat zijn de wensen en wat is het doel dat je wilt bereiken? Als ontwerpbureau Eindhoven gaan we op zoek naar de meest geschikte ‘look & feel’. Het gaat bij ons niet alleen om de uitstraling van de boodschap maar ook om de inhoud. Daarom betrekken wij onze tekstschrijvers vaak al vanaf het begin bij de opdracht. Samen zorgen we voor een goede combinatie van inhoud en vormgeving.

Brand Hero biedt als ontwerpbureau Eindhoven een full service dienstverlening!

Wij hebben maar één doel: het beste resultaat voor jouw organisatie. Door goede communicatie en service op maat blijven wij scherp en doeltreffend. Wij vinden het van belang dat alle uitingen met elkaar in balans zijn. Of het nu gaat om een website, advertentie of huisstijl, het moet in een oogopslag bij elkaar horen! We hebben passie voor ons vak en zorgen altijd dat wij trots zijn op ons werk. Daarom krijg je bij ons de aandacht die je verdient. Brand Hero is het ontwerpbureau Eindhoven dat je zocht. Voor een huisstijl, flyer, brochure of complete webshop kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie dus we gaan net zo lang door tot dat jij tevreden bent! Dus bel nu 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze cases

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader