Home > Online nieuwsbrief

Je hebt meer aan een online nieuwsbrief!

Veel bezoekers bekijken je website niet iedere dag. Toch wil je ze wel graag op de hoogte houden van nieuwe publicaties, producten of diensten. Een online nieuwsbrief is dan een prima uitkomst.

Ondanks de toename aan media, zoals sociale media, blijft deze vorm van e-mailmarketing namelijk erg populair. Waarom gebruiken we eigenlijk massaal de online nieuwsbrief?

Het is soms moeilijk om op te vallen door de toename aan bedrijven die online zichtbaar zijn. Reclame, pop-up banners, advertenties; er zijn tal van middelen die bezoekers afleiden. Een online nieuwsbrief biedt de kans om een potentiële klant langer vast te houden door producten en/of diensten uit te lichten in een nieuwsbericht. Er is haast geen directer contact mogelijk, want de klant krijgt de online nieuwsbrief namelijk binnen op zijn of haar persoonlijke e-mail. Het enige wat jij nu nog moet doen is overtuigen!

WordPress biedt de mogelijkheid om een online nieuwsbrief te koppelen aan jouw website. Dankzij de koppeling tussen website en online nieuwsbrief kun je op overzichtelijke wijze nieuwsbrieven versturen. Geheel op maat. Zo heb je een herkenbaar gezicht naar buiten. Dankzij de huidige technieken is de online nieuwsbrief zichtbaar op mobiel. Op deze manier houdt je klanten op de hoogte van nieuws op jouw website; maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks! Werk je zelf met MailChimp? Geen enkel probleem. Ook dan kunnen we jouw nieuwsbrief aan de website koppelen. Wij helpen je graag verder.

Onze pakketten

Informatie over online nieuwsbriefpakketten en tarieven.

Online nieuwsbrief

Ontwerp geheel op maat in WordPress.
Eenmalig €895,- (voor de bouw)

 • 1.000 mails p.m. versturen | €22,- p.m.
 • 3.000 mails p.m. versturen | €34,- p.m.
 • 10.000 mails p.m. versturen | €46,- p.m.
neem contact op

Basic

€225,- per maand *
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

 • Maken van 1 unieke online nieuwsbrief p.m.

Wij versturen het bericht ook naar de gebruikers.

neem contact op

Pro

€600,- per maand *
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

 • Maken van 3 unieke online nieuwsbrieven p.m.

Wij versturen het bericht ook naar de gebruikers.

neem contact op

* Facturatie per maand, minimale contractduur 3 maanden. Opzegtermijn 1 maand van tevoren. Tekst en beeld wordt per nieuwsbrief samen met de klant doorgenomen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste input. Wij kunnen nieuwsbrieven realiseren in MailChimp & WordPress. Bij MailChimp hoort er een bestaande template aanwezig te zijn. Moet deze gerealiseerd worden dan rekenen we hiervoor eenmalig €895,-.

Wat zijn de voordelen?

 • In tegenstelling tot het verzenden van een brief per post, waarbij drukwerk en verzendkosten komen kijken, is de digitale nieuwsbrief een goedkoop middel omgericht mensen te bereiken;
 • Digitale nieuwsbrieven zijn snel te ontwikkelen. Hierdoor reageer je snel op actualiteiten;
 • In een digitale nieuwsbrief maak je eenvoudig een koppeling naar sociale media kanalen door het plaatsen van buttons die hier naar verwijzen;
 • Resultaten van een digitale nieuwsbrief zijn eenvoudig te meten. Met de juiste software krijg je direct inzicht in hoeveel mensen de nieuwsbrief openen en waar zij op klikken. Daarmee stem je de volgende nieuwsbrief nog meer af op de interesse van jouw lezers;
 • De nieuwsbrief biedt de mogelijkheid om je deskundigheid te tonen, waardoor je op den duur een expertstatus kunt opbouwen;
 • Een nieuwsbrief is minder vluchtig dan sociale media. Waar informatie op Facebook met de tijd verdwijnt in de massa, blijft e-mail altijd in de inbox aanwezig. Deze kan vervolgens ook makkelijk worden teruggezocht.

Een professionele nieuwsbrief!

Als gebruiker heb je een eigen online account waarin je zelf contactgegevens, verzendingen en statistieken beheert. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat je nieuwsbrief 1 op 1 aansluit op het design van de website. Zo treedt je met dezelfde huisstijl naar buiten. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwsbrief van informatie voorzien.

We houden in het ontwerp rekening met actie’s, actualiteiten of nieuwe producten zodat deze een juiste positie krijgen binnen de nieuwsbrief. Het toevoegen van inhoud werkt kinderlijk eenvoudig. Dit kun je middels het gebruiksvriendelijke CMS helemaal zelf doen.

Ontwerp op maat!

Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing? Houd dan in gedachten dat de online nieuwsbrief een goede aanvulling moet zijn op je sales activiteiten. Verdiep je in de doelgroep, stem je content hier op af en zorg ervoor dat jouw nieuwsbrief er strak uitziet.

Het team van Brand Hero helpt je graag verder bij het ontwerp en de integratie van je digitale nieuwsbrief in WordPress. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352.

GOLDIES RECLAME HELPT JE
JOUW VERHAAL TE VERTELLEN!

Kennismaking
Brainstormsessie
Adviesplan
Realisatieplan
Nazorg

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

1667990866
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
1585863218
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
1585814188
1562141325
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
1557916257
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
1557914669
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
1510783343
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies.Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
1491459817
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
1484578590
Goede resultaten en uitstekende communicatie!
1476207403
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
1476105824
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
1476105730
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
1468824139
js_loader