Online nieuwsbrief

 

Je hebt meer aan een online nieuwsbrief!


Veel bezoekers bekijken je website niet iedere dag. Toch wil je ze wel graag op de hoogte houden van nieuwe publicaties, producten of diensten. Een online nieuwsbrief is dan een prima uitkomst. Ondanks de toename aan media, zoals sociale media, blijft deze vorm van e-mailmarketing namelijk erg populair. Waarom gebruiken we eigenlijk massaal de online nieuwsbrief?

EEN ONLINE NIEUWSBRIEF BIEDT KANSEN

Het is soms moeilijk om op te vallen door de toename aan bedrijven die online zichtbaar zijn. Reclame, pop-up banners, advertenties; er zijn tal van middelen die bezoekers afleiden. Een online nieuwsbrief biedt de kans om een potentiële klant langer vast te houden door producten en/of diensten uit te lichten in een nieuwsbericht. Er is haast geen directer contact mogelijk, want de klant krijgt de online nieuwsbrief namelijk binnen op zijn of haar persoonlijke e-mail. Het enige wat jij nu nog moet doen is overtuigen!

NIEUWSBRIEF INTEGREREN IN WORDPRESS

WordPress biedt de mogelijkheid om een online nieuwsbrief te koppelen aan jouw website. Dankzij de koppeling tussen website en online nieuwsbrief kun je op overzichtelijke wijze nieuwsbrieven versturen. Geheel op maat. Zo heb je een herkenbaar gezicht naar buiten. Dankzij de huidige technieken is de online nieuwsbrief zichtbaar op mobiel. Op deze manier houdt je klanten op de hoogte van nieuws op jouw website; maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks! Werk je zelf met MailChimp?Geen enkel probleem. Ook dan kunnen we jouw nieuwsbrief aan de website koppelen. Wij helpen je graag verder.

Onze pakketten

Informatie over online nieuwsbriefpakketten en tarieven.


* Facturatie per maand, minimale contractduur 3 maanden. Opzegtermijn 1 maand van tevoren. Tekst en beeld wordt per nieuwsbrief samen met de klant doorgenomen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste input. Wij kunnen nieuwsbrieven realiseren in MailChimp & WordPress. Bij MailChimp hoort er een bestaande template aanwezig te zijn. Moet deze gerealiseerd worden dan rekenen we hiervoor eenmalig €395,-.

Wat zijn de voordelen?


  • In tegenstelling tot het verzenden van een brief per post, waarbij drukwerk en verzendkosten komen kijken, is de digitale nieuwsbrief een goedkoop middel om gericht mensen te bereiken;
  • Digitale nieuwsbrieven zijn snel te ontwikkelen. Hierdoor reageer je snel op actualiteiten;
  • In een digitale nieuwsbrief maak je eenvoudig een koppeling naar sociale media kanalen door het plaatsen van buttons die hier naar verwijzen;
  • Resultaten van een digitale nieuwsbrief zijn eenvoudig te meten. Met de juiste software krijg je direct inzicht in hoeveel mensen de nieuwsbrief openen en waar zij op klikken. Daarmee stem je de volgende nieuwsbrief nog meer af op de interesse van jouw lezers;
  • De nieuwsbrief biedt de mogelijkheid om je deskundigheid te tonen, waardoor je op den duur een expertstatus kunt opbouwen;
  • Een nieuwsbrief is minder vluchtig dan sociale media. Waar informatie op Facebook met de tijd verdwijnt in de massa, blijft e-mail altijd in de inbox aanwezig. Deze kan vervolgens ook makkelijk worden teruggezocht.

Een professionele nieuwsbrief!


Als gebruiker heb je een eigen online account waarin je zelf contactgegevens, verzendingen en statistieken beheert. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat je nieuwsbrief 1 op 1 aansluit op het design van de website. Zo treedt je met dezelfde huisstijl naar buiten. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwsbrief van informatie voorzien.

We houden in het ontwerp rekening met actie's, actualiteiten of nieuwe producten zodat deze een juiste positie krijgen binnen de nieuwsbrief. Het toevoegen van inhoud werkt kinderlijk eenvoudig. Dit kun je middels het gebruiksvriendelijke CMS helemaal zelf doen.


Ontwerp op maat!


Wil je aan de slag gaan met e-mailmarketing? Houdt dan in gedachten dat de online nieuwsbrief een goede aanvulling moet zijn op je sales activiteiten. Verdiep je in de doelgroep, stem je content hier op af en zorg ervoor dat jouw nieuwsbrief er strak uitziet.

Het team van Goldies Reclame helpt je graag verder bij het ontwerp en de integratie van je digitale nieuwsbrief in WordPress. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 040-7370352


Weten hoe we jouw nieuwsbrief aanpakken?


Vrijblijvend advies

De waardering van Goldies Reclame bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 212 reviews.

Online Marketeer gezocht!